Days before you came

Dag 09; min tro eller livsfilosofi

Hej!
Jag sitter i skolan.
Jag ser en Joel framför mig,
som pratar med en Rasmus.
Själv sitter jag bara och väntar på mail..
Det här går ju bra :c

Jag vet inte riktigt var min "tro" är. Jag tror inte på någon Gud, jag tror inte på att Gud skapade jorden. Jag tror att Jesus har funnits, att han har existerat, men jag tror inte på allt han gjort. Jag tror att Moses har funnits, men knappast att han delade på vattnet med hjälp av en pinne. Jag tror att människorna funnits (uppenbarligen ><), men det finns en gräns. Jag tror inte på någon religion, men kan också påpeka att jag inte kan så mycket om så många religioner mer än kristendomen. Kan bara "grunderna",, så att säga..
Men eftersom livet blir lite enklare om man har något att tro på, så får jag nöja mig med vetenskapen. Jag har svårt att tro att allt skapades genom Big Bang, för hur den smällen blev till har jag faktiskt inte kollat upp. Shame on me!
Men ja, vi härstammar väl från aporna osv osv.
Och nej, jag tror inte världen kommer gå under år 2012, om typ två år. Och de som nojar fram tills dess slösar ju bara energi, istället för att lägga den energin på att göra det bästa utav situationen.

Min livsfilosofi.. Jag filosoferar en hel del, ibland lite för mycket, men frågor som "vad är meningen med livet" och så lägger jag ingen tid på. Jag bara kör på och hoppas på det bästa. Sure, denna dagen kanske är min sista, men jag tänker inte försöka mig på att leva ett liv som inte är mitt för det. Vardagen räcker för mig, det är ju trots allt mitt liv, mitt simpla liv. Däremot har jag en massa tankar som jag älskar att diskutera, och har på så sätt förvirrat några människor. Som att jag är den enda som lever, ni är bara.. något som finns här, för att jag ska slippa vara ensam. Eller så finns bara du, och jag bara är här, för att göra ditt liv till ett helvete.. Eller något >< Allt kanske bara är en dröm, och när du dör så börjar nästa?

Vad som händer efter döden är också väldigt diskuterat och så.. Jag har många olika tankar om det där, men det jag mest tror på är att allting.. bara tar slut, helt enkelt! En enkel teori, men väldigt svår att faktiskt föreställa sig.. Att du bara försvinner, resten lever vidare, men du är borta. Som när du vaknar efter en lång natts sömn, och inte kommer ihåg att du drömt eller något, du låg bara i Stand by. Typ så, fast du vaknar liksom inte ><

Jag ska nog sluta skriva nu, medans jag har kontroll. Annars kan jag hålla på med sånt här i evigheter! Heheh.
Nåja.. Ska fortsätta vänta nu.
Have it!



Jag vill prata med dig,
om vad som helst.
Kanske vill jag träffa dig,
jag vet inte.
Men det är bara att glömma.
Yesss!

Lalala!
Tjaa / Misse

många förvirrande konstiga intressanta samtal om det där ja xD hahaha :D <3



vem e texten om där nere buu ? <3

2011-01-27 @ 18:29:41

Kommentera inlägget här:

Du heter
Kom ihåg mig?

E-post och sånt: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv något dåå! :>

Trackback
RSS 2.0