headspin

Sitter i soffan, snorar och hostar för fullt, Elin sitter bredvid mig och försöker få igång sitt internet. Det verkar ganska kämpigt. Skola idag, det har varit segt, men har väl varit mycket värre måste jag ju erkänna. Elin följde med mig hem direkt, hon ska sova här inatt igen (hon sov här till idag), sen är vi lediga imorgon. Vilket vi kommer vara varje tisdag denna terminen. Sjukt skönt kan jag ju säga :)
Men ja.. Nu ska jag nog överlämna mitt internet till bruden bredvid mig :) Have it.

utan dina andetag

Blir inge bild idag, usb-minnet med allt sådant innehåll är trasigt. Eller något. Det vill inte reagera i alla fall. Allt går åt fuck med det tekniska just nu känns det som ><
However. Sitter i vardagsrummet med Winnerbäck, Combichrist och Broder Daniel i hörlurarna. Blandat är väl bäst, I guess. Vindruvor är mitt godis, min dricka och min näring för tillfället. Cigaretterna är min luft, datorn min röst och leendet min mask. Just nu. Poetiskt. Nej.
Frånvaron har kommit tillbaka, igen. Åt helvete med det där. Var nära på ett utbrott imorse, vilket jag inte haft på länge nu, var stressad och det kliade i min hals. Frustrerande är nog ordet. Blev att jag stannade hemma till lunch. "Åt helvete med mig" var nog tanken som malde mest i huvudet. "Åt helvete med det där" har nog varit en tanke hos fler idag, med mig i sammanhanget. Whatever. Dagen är över nu, det är glömt nu. Hmm..
Nej, ska sluta med bullshit, tråkigt shit, meningslöst och intetsägande shit nu :) Have it !

nära dig

Jag vet inte.
Jag vet ingenting. Jag bara.. föll. Nu. Helt plötsligt. Varför? Jag har ingen aning.
Emilie Autumn spelar vacker musik för mig. Tack för det. Funderar på att fixa mat, men har ingen lust till det just nu. Om jag äter nu kommer jag bara falla längre.. Är det inte konstigt.. Hur mycket självförtroendet påverkar? Och hur lätt självförtroendet påverkas. Allt går ihop, allt kolliderar där. Det är i alla fall så det känns nu. Det finns mycket jag skulle kunna göra, det finns mycket jag skulle kunna få så mycket bättre. Men nej, det tillåter jag inte mig själv att förbättra något. Om man verkligen vill något så jävla mycket, hur kan då bara självstyrka hindra allt? Jag förstår inte riktigt. Men så är det. Tror jag. Kanske använder jag bara det som ursäkt, för att slippa ta tag i saker och ting. Jag vet inte..
Det finns folk som säger motsatsen till allt jag säger om mig själv, men det hjälper inte. Men det är väl så, allt negativt sugs in direkt, så lätt. Positiva kommentarer är så mycket svårare. Jag vågar inte riktigt ta åt mig, jag vågar inte tro på folk. Knappt någon. Risken finns väl att de ljuger, i så fall skulle jag väl bara framstå som någon naiv, svag eller lättfångad människa. Nej, förmodligen inte. Bara jag som ser mig som sådan. Om det skulle hända någon annan skulle jag inte tycka detsamma om den personen.. Men ja. Tyck inte synd om mig, det är inte det jag är ute efter. Att någon skulle tycka synd om mig skulle bara vara slöseri på energi, tankar och tid. Jag vill inte ha något sånt, har ingen nytta av det där. Nejtack!
Som sagt.. Jag vet inte. Har absolut ingen aning om varför jag ens skriver detta nu. Men nu publicerar jag det till och med. Whatever. Have it!

painbastard

Nu sitter man här, igen. Kom på att jag redan lagt upp något idag. Men det skiter jag i just nu.. Jag har tråkigt.
Vet inte om rösten har kommit tillbaka, har inte sagt ett ord sen ungefär fem idag. Finner ingen anledning att prata med mig själv, inte idag i alla fall :) Menmen. Fick skallebank som fan, så hämtade glasögonen, men jag tror inte det hjälpte. Malmöfestivalen imorgon igen, yay ! Vet inte riktigt om jag ser fram emot det, än. Som det är nu vill jag bara lägga mig ner och inte resa mig på, minst, en vecka.. Men det blir nog bättre imorgon :)
Ska i alla fall bli kul och träffa lite folk igen.
Hmm.. Nej. Nu måste jag putsa glasögonen och sen ta en runda på balkongen. Kanske tvinga i mig lite vatten också. Ni bryr er. Du bryr dig*
Have it.

huvudet i sanden

Ingen skola idag, har knappt någon röst kvar. Yaay.
I brist på annat har jag nu fixat alla bilder från festivalen. Fler blir det imorgon !
Men nu ska jag trycka i mig mat. Har inte så mycket att säga egentligen, typ.. hej.
Have it.

kom ihåg mig

Klockan är mycket. För mycket. I mina tankar sover jag, men det räcker nog inte. Tyvärr. Kan inte slappna av, halsen är sönder sen förkylningen försökte smyga sig på och det blev inte bättre när man såg Lars Winnerbäck igår. Det var bättre än förra gången. Underbart. I lördags blev det Familjen för tredje gången också, men denna gången var minst bra hittills. Skulle även kika lite på Maskinen, men istället blev jag tvungen att stressa hem och hämta nyckel, sen stressa ut på stan, tränga mig genom festivalen, och till stora scenen igen. I fredags sov man i Höör, det var trevligt, minsann. Längre bak orkar jag nog inte vandra i tiden. Inte här. Längre in i tankarna ska jag nog inte heller vandra. Inte här, inte nu.
Lite ledsen blev jag på mig själv idag när jag bestämde mig för att skippa Kapten Röd idag, men jag överlever nog. Ganska självklart.. På onsdag åker man tillbaka till Malmö i alla fall och ser lite Adept, NRJ in the park och annat smått och gott ! Har nog, kanske, hört lite prat om torsdag också. Kanske bara jag som pratat om det, i och för sig.. Fredag, kanske sover där till lördag. Sen skulle man nog träffa Cakki :) Menmen,, nu ska jag försöka tvinga mig att följa mina tankars spår, att sova är nämligen en ytterst trevlig tanke just nu. Vi får talas vid någon annan gång igen. Trevligt :) Have it

mental istid

Saknar min mobil,, sjukt mycket.. Bestämde mig för att laga den (omöjligt, jag vet) en natt när jag inte kunde sova, kom inte så långt eftersom mitt enda verktyg var en klämma. Men jaja.
Fick min nya mobil idag, och nu försöker jag sälja den igen. tänkte lägga upp bild på den här, men nej, jag orkade inte det. Spiderman är det i alla fall. Även om Spiderman är min absolut favorit så vill jag inte ha den, orkar inte förklara varför. Får väl fortsätta med plåster på mina telefoner, helt enkelt ! :)
Snart blir det septum, minsann ! Är sjukt glad för det,, bara rädd att jag inte kommer passa i det. Men det märker vi ju.. För övrigt så händer det inte så mycket i mitt liv just nu, inget värt att skriva om. Det har gått tre dagar i skolan, avslutat och redovisat vårt första projekt. Jag tyckte faktiskt att vi gjorde ganska bra ifrån oss, speciellt för att vara första efter sommarlovet ! :) heheh.
Men nej, kanske dags att "tänka på refrängen" nu. Eller.. snart. Väldigt snart. Hmm.. Have it !

dead is the new alive

Vi är unga, och dumma, som folk påstår
vi går vår egen väg, tillsammans.
Vi är rebeller, det är så De säger
vi skiter i alla andra, men så kärleksfullt…
De bryr sig om oss, men ändå så nonchalant
men det gör Oss ingenting, vi har ju varandra.
Men nu går jag här, själv.
Saknaden efter någon att prata med,
någon att gå bredvid,
den är stor. Gigantisk.
Vi sågs igår,
vi pratade, och vi gick bredvid varandra.
Men känslan av att vara ensam är skrämmande,
så tomt…
Men ändå… ändå så underbart.
Jag har något att sakna,
något att längta till.
Jag har ju dig, jag har er.
hmm.. nej.
nu har jag gjort mitt för ikväll
(ingenting, alltså)
have it. igen !

du är knark

Det är sinnessjukt. Det finns morgnar då man känner sig opepp på allt, det finns dagar som gått åt helvete, och då finns det något så enkelt som Coca-cola som kan få en på andra tankar, eller annat humör. Inte alltid dock. Men det finns dagar då allt kan gå åt helvete, endast för att man inte fick de där klunkarna cola man behöver. Beroende, kan man kalla det. Bara så ni vet !
Jag sov knappt inatt, om jagg tills klockan ringde och tillät mig att sluta försöka. Om colan inte hade funnits här imorse så vet jag inte vad jag  väl sov så var det långt ifrån djupsömn. Kändes mest som att jag bara låg i sängen och blundade i alla timmar,hade jort. Andra dagen i skolan, vi fick våra datorer ! Jag skummade genom foton som jag redigerat på hemdatorn, och upptäckte många bilder som skulle kunna bli så mycket bättre. Illa. Men för övrigt så har jag varit på bra humör, skrattat åt ingenting, eller allting.. ?
Nu sitter Elin bredvid mig i soffan och skrattar åt någon film hon kollar på. Det låter kul. Jag hör det genom den underbara musiken. Heheh. Jag skulle på kalas idag egentligen, men jag orkar inte. Har en känsla av att jag håller på att bli sjuk, såklart.. Det tröttar ut mig, verkligen. Men denna gången ska jag försöka vinna över allt det där, får inte falla tillbaka till frånvaron. Nej !
Men hmm.. nej, nu ska jag försöka hitta felet med mitt tangentbord, det skojar med mig. Have it

never say never

[Får bli en bild på mig och Elin denna gången, för jag älskar henne. Lite. Hmm]
Haha ! Måste bara påpeka att jag har upptäckt att det finns nog inte ett enda inlägg (knappast), där jag inte påpekat hur ointressant och tråkig denna bloggen är !
Tror jag har rätt,, men det börjar nog bli lite tjatigt nu ! HEHEH
Jaja, nu är man på bra humör :D Have it !

mitt bästa

Jaha,, då var man tillbaka på skolan idag. Kul att träffa folket igen, hann inte se ettorna dock, de gick bara förmiddagen, och vi började på eftermiddagen :) Får väl se dem imorgon istället, äh. Började med lite genomgång, nya regler och så vidare. Vi fick bästa mentorn i alla fall, yay ! Datorerna får vi imorgon. Yay på det också !
Whatever, det var inget intressant, så.. aa. Nu sitter man här, Familjen, Ebba Grön och Emilie Autumn i hörlurarna, och vet inte riktigt vad man ska göra. Vet inte ens om jag ska vara på bra eller.. mindre bra humör. Fick höra igår att vi kanske ska flytta ifrån Hässleholm, till någon betydligt mindre håla. Hässleholm är redan så litet, så vet inte hur jag ska överleva sen i så fall. Men jaha, får väl klara det på något vis, helt enkelt. Sen har man en hel del annat att tänka på också, men det är inget värt att skriva här, så hah ! Men ja.. längtar till min dator, med sjukt mycket bättre photoshop och skärm ! Har inte kunnat redigera mina bilder på vettigt sätt på hela sommaren, usch och fy på det !
Vet inte ens vad jag ska skriva.. det vet jag aldrig. Lyckas alltid skriva något i alla fall. Intressant eller inte, skitsamma. Men förr fanns det lite vettiga saker åtminstonde (enligt mig), nu finns det bara vardagssaker att berätta. Hmm.. Have it.

not afraid

Sova ? Låter inte så frestande,, men om drömmarna håller samma stil som senast, så är det kanske värt att försöka i alla fall.
Skola sen, ska möta Elin på vägen :) Vi får våra datorer imorgon, förhoppningsvis ! Och vi får ju se hur vårt nya folk ser ut och beter sig, det ska bli intressant måste jag säga ! Några bekanta ansikten kommer där finnas i alla fall, vissa mer än andra. Jaja, intressant..
Nu är åskan över mig, så jag borde inte sitta här. Då går jag och lägger mig istället. Have it

play dead

Hmm. Nu har det varit festivaldax i denna hålan. De två första dagarna bestod av förfest. Väldigt trevligt och underhållande var det ! Första dagen var inte särskilt händelserik eller så, enligt mig i alla fall. I torsdags stannade vi inne hela natten, vädret var inte vår vän. Eller det var den kanske (?). Slutade nere hos min syster, vi lyckade ganska bra med underhållningen (eller de andra, jag såg väl mest på och skrattade), sjukt kul och trevlig natt i alla fall ! Sen fick det bli lite tid inne på festivalen igår (fredag) och idag. Igår var väl.. delvis trevlig, eftersom man fick träffa folk, men delvis rörig och allmänt jobbig. Vissa saker kan man väl skratta åt i efterhand, men inte än.. Men jag tänker inte gå in på några som helst detaljer om den kvällen, helt enkelt. Låt oss hoppa över den.
Idag bar det in till stan mycket tidigare, i sällskap med mamma och syster. Sen drog mamma till jobbet och jag och syster träffade Cakki. Vi gjorde inte mycket mer än att sitta vid ett hus och pratade. Efter ett tag mötte vi mer folk och vi såg (lyssnade) när pappa spelade med Local Heroes. Hann träffa honom i pausen och krama om honom. Kunde inte sluta le när jag såg honom spela, men det är väl så det brukar vara när man är stolt. Det har varit likadant så länge jag kan minnas, det lär förmodligen inte bli någon ändring på det heller så :)
Men mer än så hände det väl inte för mig denna kvällen. Kan passa på att säga grattis till Ronnie också, han fyller ju år minsann ! Eller.. inte längre, egentligen. Men whatever, grattis i alla fall :>
Ska sluta tråka ut er nu, igen. Hade bara brist på trötthet. Have it !

save you

Hej.
Tänkte skriva något här, ungefär lika intressant som resten av denna bloggen, men nej. Jag har ingen ork.
Sen tänkte jag skriva något annat, men nej, det tänker jag helt enkelt inte göra.
Lite socialt och trevligt folk kom hit idag, det var.. ja, trevligt (no shit). Elin sov här inatt, klippte och färgade mitt hår mitt i natten, töjde örat lite också. Minsann. Spräckte inte det denna gången, så nu är jag ganska glad faktiskt. Märks det ? Inte just nu, nej. Men what the hell ! :>
Min mobil, batteriet och den oanvändbara laddaren är mina hatobjekt för tillfället, men snart får jag hem en ny telefon. Har ingen aning om hurdan den är, så får väl helt enkelt hoppas på att den fungerar åtminstonde. Den har en spindel på sig i alla fall, så lite häftig är den väl. Köpt skor också (igen), ganska fula (tror jag), men det märker jag när jag får dem :)
Skulle nog skrivit det första jag tänkte på, det här är ju inge kul att läsa xD YAAY !
Ska sluta plåga er ! Have it

heartbeats

Nu sitter man här igen, kanske lite mer seriös än vad jag varit de senaste inläggen. Det har blivit många dagar, mycket tid, som har spenderats med Elin. Jag tänker inte klaga, det har varit bra. Kan passa på att tacka henne också, för att ha funnits här och för att ha varit en underbar vän <3
Men nu, nu sitter jag här, ensam. Och jag borde göra så mycket, men idag har jag ingen ork. "Så mycket" får vänta.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag hade ett långt inlägg framför mig i huvudet, men det försvann när jag öppnade upp det här. Kommer inte ens ihåg vad allt handlade om. Sommaren, kanske. Kan göra ett försök.
Here we go.. Denna sommaren har varit ytterst märklig, det måste jag säga. Har varit inaktiv i många situationer  jag inte borde, och aktiv när det inte funnits möjlighet till något att göra. Två-tre månader har känts som tolv, ett helt år. Ett händelsesnålt år skulle man väl kunna beskriva det som. Har inte gjort så mycket, men det gör mig ingenting. Det är två veckor kvar tills skolan börjar, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det märker vi.
Har även gjort många fel denna sommaren, jag vill be om ursäkt för det. Ord hjälper inte alltid, men att försöka kan man ju. Men helt dålig har jag inte heller varit, har till exempel varit hemma mer, ägnat tid åt min mamma. Jag har lyssnat, lite dock, mer på henne. Hon förtjänar inte ännu en trotsig tonåring som inte uppskattar allt hon gör för mig, så jag försöker sluta bete mig som en sådan. Jag har även träffat nytt folk, nice folk. Tack vare mina vänner ! Det måste jag tacka för <3
Skulle kunna skriva en hel novell om detta "ingenting", denna tomma, men samtidigt sköna, sommaren. Men nu orkar jag inte skriva mer, mina händer börjar frysa nu. Så. Have it.

beautiful people

Sitter hemma i Hässleholm nu, ganska skönt :) Elin sitter bakom mig i fåtöljen, jag älskar min fåtölj ^^
Mor min kommer snart hem från jobbet, sen blir det att tvätta, sen, om jag får, så drar jag till Höör ett tag :)
Ville bara lägga upp en bild här, började kännas lite tomt >< Have it !

RSS 2.0