fallen leaves

Sitter hemma, mamma jobbar inatt och jag tycker att detta är lite smått jobbigt. Faktiskt.
Jag är inte så tuff som jag verkar! HAHAH xD
Anywaays,, Fredagen spenderades först och främst med syster Sara! Sjukt nice! <3
Sen blev det Elin, Klara och Ems. Konstig, men trevlig, kväll :)
Och igår träffade man Cakki, Klara och Emmy. Sjukt nice!
Håller på att bli sjuk, och måste erkänna att jag gillar det inte! :o
Har precis lyckats bli frisk, men som vanligt så varar det ju inte så länge..
Menmen! Skola imorgon i alla fall, börjar känna mig lite skoltrött, men vafan!
Bara till att kämpa på, eh. Som tur är har jag ju Elin där,, annars hade jag inte klarat det.
Älskar henne, faktiskt <3
Men nu ska jag äta lite mat och skriva klart projektloggen.
Tycker inte om när man måste tänka, brukar inte sluta bra :c
Have it!

intresseklubben antecknar

Lite creds till alla låttitlar bara, för att jag slipper rota i fantasin efter kassa rubriker här! Yay :)

Hej, jag heter Idan. Not really.. Men vi säger så!
Jag är, typ, sjutton år och jag bloggar.
Med tanke på att detta är min sådär tredje eller fjärde blogg så kan man kanske inte tro att "blogga" inte är min grej. (Sooo not me, heh) Men så är det!
Mina vänner och min familj är mitt viktigaste och utan dem skulle inget jag finnas. Fast kanske ganska självklart att jag inte skulle funnits utan min familj, eftersom den inkluderar mor och far..
Ja, just det! Jag har en tendens att idiotförklara och mobba mig själv också. Helt okej.
Det här är viktig information, så ni vet det!
Hmm.
Menmen.
Just nu sitter jag hemma (wow), lyssnar på Slagsmålsklubben och liknande och skriver CAPS med Elinen. I love it. Elinen då.. alltså! Jag är på lite bra humör. Har absolut ingen aning om varför, denna dagen har inte varit mycket mer än skit tycker jag. Kanske just därför, iofs.. Äh. Tänker inte undersöka den saken, helt enkelt!
Men nu ska jag ut och studera stjärnorna lite grann!
Ska bara påpeka att jag saknar Cakki, Klara och Petrov ganska jättemycket också. Minsann!
Mö kärlek på er! <3
Have it!

forever young

Sitter i soffan minsann, kollar politiken, faktiskt! Försökte ge mig på det där och läsa lite om det som påverkar landet så väldigt mycket. Men gav upp ganska tidigt igen. Det intresserar mig inte särskilt mycket. Eller jo, en aning. Men har tröttnat på allt det där med valet. Alla verkar försöka trycka ner varandra, för att själva kunna verka bättre i dager. Rätta mig om jag har fel. Jag kanske helt enkelt bara har lyckats ta mig tiden att kolla debatter och liknande just de stunder de har gjort såhär, men det är så jag känner just nu. Äh, lägger ner den energin på annat nu, tror jag!
Men äh.. ska väl gå och sussa snart. Det är ju trots allt skola imorgon ><
Och det innebär att man ska få träffa Elinen igen, efter en hel helg utan henne!
Sen blir det nog Cakki-time :D <3
Men jaja,, Have it!

om du var här


Bilden låg redan uppe, av någon anledning, så fick bli den eftersom jag inte har något annat på datorn nu.
Sitter på lektion och installerar saker och ting på min dator. Lämnade in datorn till IT-snubben igår, igen. Nätverket vill mig inget väl. Han ville skicka iväg den på lagning, men jag tog tillbaka den igen, lämnar in den på måndag istället. Behöver ju den på tåget till Borås idag, ska ju kolla film ^^ Fick tillbaka den, men helt plötsligt kunde jag inte ens logga in på datorn! Fick in till snubben idag igen och fixa det, men allt är borta från datorn, igen! Menmen, hade förberett mig på det denna gången xD
Anyways.. finns inte så mycket att berätta egentligen. Sitter i klassrummet och väntar på min grupp som är på möte. Alla som sitter i klassrummet spelar något spel, dem skriker om ostar, ballonger och bollar och sånt. Det är helt okej!
Slutar om 40 minuter, sen blir det hem och packa snabbt, sen till tåget till Malmö och möta Troll :) Ska få låna en annan telefon så bara smsa mig i helgen! Ja tack :)
Nu kom min grupp tillbaka, minsann. Och nu gick alla iväg, så borde nog gå efter :>
Have it!

gitarrer & bas, trummor & hat

Ingen bild, jag orkar inte! Kikade genom datorn, och kom fram till att mina bilder ser ju för fasen för jävliga ut! Ojsan! :)
Jaha ja.. Billy Talent dånandes i hörlurarna tidigare, men dags att låta Winnerbäck sänka tempot en bit nu. Det är ganska skönt. Bredvid min dator, som btw inte verkar tycka om mig nå särskilt, ligger en bok. Det blev biblioteket med Elin och Filiph idag och låna bok till Svenska B. Cakki hade en bok hemma som verkade ganska bra och intressant, så tack vare henne så slapp jag leta i en evighet :) Det tackar vi för!
Sent igår bar det av hem till Sebbe med Elin en stund, sen sov jag hos Elin till idag. Det var väldigt trevligt, och jag måste tacka för natten. Behövde det verkligen. Varför tänker jag inte berätta här ^^
Men ja.. borde väl koncentrera mig på boken nu, sen blir det nog att försöka slita ut piercingen ur högra örat. Tänkte börja töja även där, men smidig som jag är, så lyckades jag spräcka örat direkt. Tredje gången, men kan ju tala om för er att ingen av gångerna jag förstörde vänstra örat gjorde såhär ont. Men den måste ut, måste släppa ut allt blod och var som lagrats där nu. Den har nämligen suttit fast på exakt samma ställe nu i några dagar >< illa! Men vafan :)
Nej, nu ska jag läsa! Heheh.. Have it!

good riddance

Tycker att inläggen ser så tomma ut utan bilder, så ni får helt enkelt dras med mina bilder :>
Jaha ja. Sitter och.. gör inte så mycket.. just nu :) Voltaire får mig på ännu bättre humör i alla fall. Tummen upp på det!
Pappa ringde innan, och berättade att de ger sig av till Borås på torsdag. Men duktig som jag är så avstod jag från ledighet för att sköta skolan! :) Men sen hörde Troll av sig och sa att hon tar tåget dit på fredag istället, så det blir att jag hänger på ändå! Eftersom vi har så sjukt nice schema så missar jag inget i alla fall. Och det känns väldigt bra måste jag säga :) Ska även bli underbart att åka tåg med syster igen. Lagom weird som jag är så älskar jag att åka tåg, och att då få åka ända till Borås från Malmö med Troll och en dator med bra film kan ju liksom inte betyda mer än att jag kommer älska det ännu mer! ^^
Men jaha.. Ledig imorgon igen ja! Vet inte riktigt vad man kan hitta på. Kanske ta en rejäl genomgång i hemmet och söka efter puckoPod, så jag inte dör på tåget till Malmö på fredag. Och låna bok till skolan också. Usch ja :)
Nae.. Finns egentligen inget att berätta just nu xD Så tänker lämna detta stället för en stund!
Men jadå, I'll be back! Mohah! Have it!
Btw! Ni, mina vänner, måste bara få veta att ni betyder sjukt mycket! Skulle inte klara någonting på egen hand! <3

det gör ont ibland

En bild som inte är tagen av mig, kanske ganska självklart eftersom jag står där själv ><
However.. Sitter i soffan och bara tar det lugnt. Låter Coldplay spela för mig, har fastnat lite för dem nu. Inget jag tänker hindra. Måste säga att just nu, den här stunden, så känns det ganska bra för mig. Jag är inte överlycklig, jag är inte på ovanligt bra humör och jag känner inte för att hitta på något speciellt. Men jag är heller inte ledsen, down eller på ett humör som ibland, tyvärr, lyckas gå ut över andra. Ganska likgiltig för tillfället, men inte alls så jobbigt som det brukar kännas. Jag försöker därför undgå att tänka för mycket just nu.
Har kommit på att jag oftast bara skriver negativt här, vilket kan bli ganska tråkigt i längden. Om det stör er så kommentera! Istället för att bara sluta läsa. Jag vill ha kritik, so bring it on. :)
Nu svek Spotify mig, MSN är det enda som funkar. Jag tycker inte om mitt internet så där väldigt mycket måste jag ju erkänna.. Men har alla Barbapapa-filmer på datorn, så funderar på att åka bakåt några år i tiden snart. Usch ja, visst saknar man den gamla goda tiden! När man inte oroade sig för något ideal, några speciella känslor eller för framtiden. Man levde i nuet och småsaker kunde vara hur underhållande som helst. Ja usch, jag saknar i alla fall det som fan ><
Ajja, nej, ska hjälpa till lite här hemma och sen blir det nog Barbapapa, eller annan film, och kanske redigera lite bilder och så :) Men det blir säkert ett inlägg till senare, om jag har alldeles för tråkigt ^^ Vi ses. Have it!

dancing on my own

Sitter i Cakkis soffa, mitt vänstra ben agerar kudde för Cakki just nu medan hon leker med min mobil. Själv fixar man filmer som sen ska underhålla oss. Eller kanske natta oss. Ja, det märker vi ju. ><
Fyi, så är det Toy som dekorerar mitt inlägg inatt, det är helt okej. Han är söt och ganska underbar. Men vilken valp är inte det liksom. Men det blev tyvärr ingen jättebra bild idag, får försöka imorgon igen, när det är ljusare. Jag är inget fan av att behöva använda blixt nämligen, inte alls min grej. Menmen, ibland måste man ju.
Men nu tror jag att vi ska asa oss ut på balkongen en liten stund. Har nog inte så mycket mer att säga just nu ändå så. Mer än att jag har saknat Cakki mycket, och även om vi inte gör så mycket så känns detta sjukt bra. Lagom soft kväll/natt, om jag får säga det själv alltså :) Älskar dig, det vet du! <3
Have it.

weak

Gammal skabb-bild. Det enda jag hittade nu.
Åt helvete med det här. Åt helvete med mig.
Jag måste lära mig, nu. Skulle lärt mig för elva år sedan, minst.. Men det började redan där, och det känns som att det aldrig kommer sluta. Jag kommer misslyckas, och jag har absolut ingenting att skylla förutom mig själv. Tänk vad endast några minuter kan påverka min dag så här. Min vecka. Det här är inget jag klarar av, det här är något så litet, men ändå, jag klarar inte av det. Att behöva gå in i ett rum, fullt av folk, för sent. Att, även om jag skapar tunnelseende rakt fram, behöva känna alla blickar, som förmodligen inte ens är riktade mot mig. Jag riktar dom mot mig ändå. Visst är det patetiskt. Men vafan, har varken tid eller ork att tänka så.
Istället fortsätter jag.. Jag fortsätter att leva med ångesten som ingen annan än jag själv skapar. Nej, jag klagar inte. Skulle inte heller se det som gnäll. Se det hur ni vill, men jag ser det helst inte alls.
Men om de bara visste. Om vissa bara kunde förstå hur det här är för mig, hur det här sakta har format mig. Nästa vecka ska jag ta tag i det här, det måste jag. Jag ska säga som det är, jag ska! För så mycket som jag missar på grund av något så här litet. Men pressen kommer fortsätta, och så även jag. Nej.. Kan inte skriva mer nu, har plågat tangentbordet tillräckligt för en stund. Ska försöka vila och se om något blir bättre sen. Jo men lycka till för mig.. Have it.

vi har bara varandra

Hello. Känner mig som någon negativ optimist just nu, på något sätt. Fråga mig inte hur det går till, för det har jag inget svar på! (Bara nicka och håll med istället) :)
I fredags åkte man till Höör, där man spenderade kvällen/natten med Elinen, Filiph och MarQs. Sen sov jag i en knarrande loftsäng med Elinen, utan täcke och kudde. Mys! Heh. Dagen efter gick vi till Ronnie och var med honom och Matte också :) På kvällen tog jag tåget till Lund och umgicks med systrarna mina. Underbara är de! Sen kom man hem till Hässlehålan imorse, sov några timmar, sen var det upp igen och göra sig i ordning. Sen gick jag ut och träffade Frida, Pauline, Clara och Sara en stund, pratade minnen och sådana saker. Sjukt trevligt, hoppas vi träffas mer snart!
Just nu skulle jag vilja förklara för mina vänner hur mycket jag älskar dem, men det skulle bli ett så långt inlägg, så det hamnar nog på någon annan sida :)
Så nu ska jag fortsätta lyssna på lite Hästpojken och liknande (även icke-liknande iofs) och redigera lite bilder! *yay* Have it! <3

the botten is nådd

Sitter hemma nu, Elin sover i sängen. Just nu vet jag inte riktigt vart jag ska (vill) ta vägen.. Bara det att jag sitter hemma just nu får mig att vilja slå sönder mig själv. Jävla mig. Jag sa till mig själv, och jag lovade någon annan, att jag skulle bättra mig, att jag skulle jobba och göra något så bra utav det här. Men nej, det har gått tre veckor och jag har redan börjat misslyckas. Jag blev sjuk, blev hemma en dag, sen hamnade jag där. Igen. Har inte mycket mer att säga än fan. Jag måste verkligen fixa det här, jag måste skärpa mig! Så många som skulle skratta åt mina anledningar, så många som skulle tycka att jag är känslig och svag om jag inte ens klarar detta. Och ja, jag är känslig och svag, men nej, jag skiter inte i det, jag försöker. Faktiskt. Men palla det här, orka att jag sitter här och klagar..
Nej.. Igår hände lite saker också, men det är inget jag tänker dra upp här, inget jag ens orkar tänka på just nu. Men Elin sov här inatt i alla fall, trevligt det ju :) Och när jag kommer hem från skolan sen idag, så ska jag träffa syster Troll. Hon och mamma ska rösta och lite så nämligen :P Men saknar henne så mycket och det ska bli så skönt att få krama henne igen! Syster Fia kommer säkert upp en stund också sen, så det blir Tjejligan igen, vilket nog kommer få mig på bättre tankar :) Just nu önskar jag bara att vi kan spola lite i tiden så vi kommer fram till "sen idag" nu direkt. Men men. Ska nog fortsätta plocka lite här hemma nu, så mamma blir glad när hon kommer hem :) Have it!

no time for us

Sitter i skolan nu, mentorspass pågår. Enligt mig den bästa lektionen, om det nu kan kallas en riktig lektion. Vi får ta igen saker vi missat eller fått IG i när vi gick första året. Men jag fick bara underkänt i Idrott och hälsa A, vilket jag kommer få ta igen senare, när vi ska ha Idrott B, eftersom ända anledningen var att jag aldrig var med på de praktiska lektionerna. Dum som jag är. :)
Men however.. Elin sitter bredvid mig, jag tror även hon skriver ett inlägg i sin blogg. Eller om hon kanske redan är klar med det där. Bredvid Elin sitter Linda och Mika och försöker få igång ritplattorna till datorn, bästa läraren försöker även hjälpa till. Det verkar kämpigt, lite underhållande, men just nu tar Green Day över min underhållning istället. :) Nu ritar Rasmus på Mika, det är helt okej. Och nu på Linda. Jag vet att ni bryr er.
Nej.. Jag tror inte jag har så mycket att berätta just nu bara xD. Men jag känner för att skriva, och vad jag vet har jag inget skolarbete att komma ifatt med, än, så ja. Skulle i och för sig kunna påbörja något litet projekt eller liknande att sysselsätta mig med på de här lektionerna, men det orkar jag inte.
Efter skolan blir det hem till mor min, och lite senare kommer nog Elin hem till mig, blir nog att hon sover hos mig inatt. Igen. Det har hon gjort sen i söndags, och det är lite mysigt faktiskt! Imorgon är det skolfoto, så hon vill låna min totally awesome plattång (heh)! Imorgon är det även torsdag, och då kommer syster Troll till Hässleholm. Jag saknar henne och det ska bli så sjukt skönt att få träffa henen igen! Men på fredag händer det säkert något, vi har några planer att välja mellan i helgen. På lördag ska jag nog få träffa gamla gänget från högstadiet, jag längtar!
Menmen. Onödigt långt inlägg, we like! :) Have it!

RSS 2.0