Go your own way

Fredag. Egentligen lördag, nyårsaftonen.

Tappade all lust till att göra något igår, så jag satt hemma hela dagen, kvällen och natten. Jag tänkte göra detsamma idag, men när Elin frågade om jag ville hänga med ut så kände jag bara att jag hade varit elak mot mig själv om jag hade tackat nej. Så jag drog ut och träffade Elin, Emil, Danneman och Oskar. Det tog inte så lång tid innan vi drog in till värmen istället. När vi satt här hemma så kom även Johanna hit och hälsade på en stund,, och allt har varit trevligt idag! Förutom en liten nackdel (kanske), men äh.. Bara att hoppas på det bästa!
Imorgon (idag) är det nyårsafton. Sista dagen på detta året. Det ska firas hos Tiddan, med fint folk. Och jag längtar,, jag längtar efter att vara lite glad igen!
Nu måste jag nog sova iaf, så jag faktiskt orkar upp imorgon.. 
Have it!




Nej.

I won't stay


Tvärtom det motsatta, och vice versa.

The kill

Onsdag

Ligger i min säng nu. Har varit hos Erika ikväll, med Cakki, Elin och Klara,, det har varit ytterst trevligt, måste jag ju säg! Och jag behövde det. Så tack, ni fina <3 
I måndags var jag hos Cakki, och kollade film med henne, Klara och Elin (och Karolina, som var med en stund). Det var väldans skönt att vara alla vi igen, jag trivdes iaf <3 Och igår drog Sara med mig på bio. Jag har inte varit på bio på evigheter, känns det som, så det var väldigt uppskattat! Taack Sara! :3
Imorgon ska jag nog träffa Johanna, tror jag :) Och sen äre fredag, och då vet jag inte vad som händer. Men på lördag är det iaf nyår, och det ska firas hos Tiddan,, med underbart fina vänner! Jag tror att det kommer bli så sjukt kul och underbart iaf,, jag längtar efter att få träffa dem igen!

Nu ska jag kolla My little pony, som min syster har fått mig att tycka om,, sen ska jag sova. Barnen i lägenheten under gråter som vanligt, och jag tycker synd om dem, som är lesdna så mycket. Vill bara krama om dem, just nu! Men men..
Have it!

Jag vill inte vara mig själv

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Hah.. oftast så brukar jag få en del ångest, blir arg på mig själv, och ibland känner jag att jag inte ens borde visa mig bland folk. Men när jag är på bra humör, när sminket och håret har blivit bra och så, så är det dock inte så jättehemskt. Jag gillar i princip aldrig det jag ser i spegeln, men det går i vågor, ganska mycket ^^


Fredag.
Det känns inte riktigt bra. Inget känns särskilt rätt, för tillfället. Det mesta runt omkring mig, får mig bara att tappa lusten just nu. Peppen inför den sista veckan på hela året har försvunnit helt, och jag vill inte att det ska vara så,,
det känns inge bra. Men det löser sig väl, till slut. Jag måste bara lära mig att tänka lite positivt. Jag måste lära mig att fokusera på rätt saker. Oklok människa. Jag hade kunnat komma med ett perfekt nyårslöfte nu, men jag tänker inte lova något jag inte vet att jag kan hålla. Jag har ju liksom aldrig lyckats hålla mina nyårslöften förut, heheheh..

För övrigt så har det varit en bra dag i alla fall. Drog till stan med mor när jag hade vaknat, fixade julklapp till min älskade lillebror. Sen hem och åt jättegod mat. Martina hade tagit med vårt Playstation 2 hem också, så jag spelade en massa. Och alla andra satt och hjälpte mig och mamma var helt inne i spelet,, det gjorde mig glad, av någon anledning! Sen iväg och handla med mamma och Fia, sen hem och nu sitter jag här. Eller jag ligger nog ner nu, tror jag. Eheh!
Jag hade velat ha Kevin här just nu, känner jag. Och jag hade velat ta en välbehövlig promenad med Klara. Men jag måste stanna hemma, har fortfarande saker att göra.. Nåväl!
Orkar inte lägga upp bilderna från studentfesten nu heller, så får väl bli någon annan gång. Om jag lägger upp dem överhuvudtaget, dvs.
Nu ska jag sluta skriva och.. göra något annat, eller nå. Have it!

Crestfallen

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Bild från studentfesten i tisdags,, vem som har tagit den vet jag dock inte ><
Torsdag, egentligen fredag. Lillejulaftonen. Sitter i köket och kände för att bara slänga upp nå litet innan jag ska sova. Klockan är typ mycket och jag ska upp snart igen. Jag hade tänkt lägga upp lite bilder från studentfesten, men det får jag göra nå annan gång! 
I onsdags var det avslutning i skolan, och jag låg hemma och sov.. Tiddan ringde mig och berättade att jag hade vunnit pris för "snällaste kompis" på skolan iaf, och att jag var "live i radio" (skolradion), sen sa hon hejdå. Jag låg dock och sov när hon ringde, så jag förstod ingenting. Men jag blev glad när jag förstod vad det handlade om iaf! Och en aning sur när jag förstod att jag hade hörts över hela skolan, eftersom jag inte lät särskilt vaken och trevlig.. Men men! 
Idag blev det ut på stan, sen till Maxi, sen till stan igen och träffa Johanna! Kul att få träffa henne igen :) Och sen träffade jag Klara också, och vi gick en massa, som vanligt. Alltid lika trevligt,, och jag kände att vi hade en del att ta igen (det har vi nog fortfarande..). Skönt att få prata med min dumme faan iaf <3 Och jag fick ringar också, vääldans fina! :3
När jag kom hem så fick jag reda på att det hade blivit lite strul angående nyår, men det löser sig nog iaf. Lite trist att det ska behöva bli på detta sättet bara, men det blir nog bättre sen!

Men nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt, och allt det där!
Have it!

Trolltuss

Lördag, fast egentligen söndag

Jag kunde ha följt med på bilträff med Elin och Emil idag, eller gått hem till Kevin ikväll,, men nääe, har suttit hemma och gjort skolarbete istället.. Men jag känner mig lite duktig faktiskt! Det har varit ganska skönt att sitta hemma och ta det lugnt ändå. Jag fixade grönsaker och dippa, tände adventsljusen, kurade ihop mig i soffan med datorn i knät, teven igång med ljudet av och P3 i stereon. Nu är dock stereon av, och Musikhjälpen är igång på teven istället :3 Och nu känner jag att mina ögon blir tyngre för varje gång jag blinkar, så jag borde nog sova snart, eller typ nu..
Imorgon blire att fixa det sista inför firandet på måndag. Sen fira syster på måndag, ju.
På tisdag är det dags för studentfest, och på onsdag ska jag på aktivitetsdag i skolan, sen hem och klä julgran och grejer! Och jag vill ju träffa Johanna också, antingen på onsdag eller torsdag! Och Klara också! Och Kevin! Och alla andra fina vänner som finns i mitt liv!



Det är den 18 december nu, och min systers födelsedag. Troll fyller 22 år,, det är ganska svårt att inse faktiskt, vilken tant hon har blivit! Bilden är några år gammal, men jag tycker att vi var väldigt söta i alla fall!
Grattis Martina, jag älskar dig <3


Nuu ska jag nog gå och lägga mig. Snart..
Have it!

Jag lever

Dag 20 – Min favoritfilm.

Jag har faktiskt ingen aning! Jag kan inte välja EN film.. Och jag har inte någon film som jag kollar på typ hela tiden, för jag har ganska svårt för att se en film mer än en gång, om det inte är typ jättelång tid mellan ^^ Så jag älskar att se nya filmer, när jag ska välja något, helt enkelt! Men typ.. många av Tim Burtons filmer är ju hur bra som helst, och DEM kan jag se flera gånger (Nightmare before Christmas, Corpse bride, Edward Scissorhands, Sweeny Todd och alla de där!). Och Shrek gillar jag en hel del,, humorn är så skön :3 Och ja.. skräckfilmer! Och de flesta som känner mig har väl hört mig tjata om Napoleon Dynamite också,, eftersom den filmen är så sjukt nice, helt enkelt <:
Och om jag ska vara helt ärlig så gillar jag såna där typiska "tjejfilmer", typ romantiska komedier, också. Man slipper tänka, de är liksom lätta att se på ^^ Jag gillar även animerat, familjefilmer (typ som Shrek och liknande). Speciellt när jag är hemma ensam om nätterna :3


Fredag, fast egentligen lördag. Jag sitter i soffan och måste sova jättemycket. Har inte sovit ordentligt på nästan två veckor, och jag är ganska slutkörd. När lovet börjar så ska jag fixa det där, tror jag. Om ångesten släpper. 
Men jag ville mest bara visa att jag lever. Och komma vidare på listan. 
Och nu har jag gjort det! Såå..
Have it!




Ja.. "och" är ett väldigt bra ord!

Live tomorrow

Fredag

Idag sitter man bara hemma. Precis som jag gjort hela veckan, förutom i torsdags, när jag kämpade mig till skolan. Jag har legat hemma och försökt bli frisk i mer än en vecka nu, typ. Själva förkylningen har väl lagt sig nu. Men jag är helt slut i huvudet i alla fall.. Jag är ständigt trött, men kan inte sova när jag borde. 
Nåväl.. jag sitter i alla fall hemma ikväll, och det har jag ingenting emot. Har bara tagit det lugnt, och kollat på tv. Och polisen har ringt också, så dem har man pratat med ikväll, två gånger t.o.m! Trevliga människor, det där :) Blev sjukt irriterad på dem dock, men äh!

Och ååh, jag kom precis på att Musikhjälpen börjar på måndag! Jag läängtar verkligen :3 Jag vet inte riktigt varför jag tycker om det så mycket, men det gör jag iaf! Det är så mysigt att kolla på, på nå vis. De är dock i Göteborg detta året.. men förhoppningsvis är de tillbaka i Malmö nästa år! Så jag lär sitta vid teven hela veckan, dygnet runt.. inte bra :c
Och nästa måndag så kommer min syster och hennes man hit, och stannar till jul! Vi ska fira hennes födelsedag på måndagen, och sen ska hon hjälpa mig att bli färgglad på tisdagen. Och hon har förhoppningsvis med sig vårt Playstation 2, så då ska jag fan spela lite sånt också :3 Huhuh,, kommer bli braa!
Och Johanna kommer ju snart, också! 
Och imorgon ska jag träffa Elin, Kevin och Malva. Trevligt!
Och på söndag blire bio med mor,, yaay!
Det känns ganska bra, faktiskt. 

Men nu ska jag ge mig ut i den nya stormen och röka, sen Panodil, och förmodligen sova.
Have it!

1x2x3x4

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.



En väldigt dålig bild, men jag har ju ingen kamera, förutom på min mobil :c 
Detta är iaf mina nya skor,, och de är 15,5 cm höga, så jag blir låång :3 Jag ångrar mig dock lite, känns som att det var onödigt mycket pengar att lägga ut, på något jag kommer använda så sällan. De ser dessutom lite slitna ut, fast att jag bara har använt dem två gånger. Men det går la att fixa! Sen är det bara att lära sig gå i dem utan att se dum ut, och utan att det gör så ont i fötterna <: Jag gillar dem iaf!
Fast jag har iofs köpt en eyeliner också, med det var inte lika kul att visa bild på ><



Det är fortfarande fredag. Fast egentligen lördag. Jag har ganska tråkigt just nu, så tänkte fördriva tiden lite genom att skriva här. Om typ en halvtimme så ska jag följa med mor när hon ska köra sin bror och hans familj till nå flygplats i.. Lund? Något sånt.. Hon sover just nu, men jag tyckte inte att det var lönt att gå och lägga mig, så jag sitter här och försöker hålla mig vaken bara. Funderar på att kolla på Barbapapa,, älskar det <3
Nu vaknade mamma, så det blir inge Barbapapa :c Ååh,, i tisdags så köpte mamma ett påslakanset till mig, med Barbaskön på! Jag blev jätteglad! :D

Men eftersom älskade lilla mamma är vaken nu, så ska jag sluta skriva här.
Såå.. Have it!


Resten av ditt liv

Dag 18 – Vad jag åt idag.

Jag åt en baguette innan, för ett par timmar sen. 
Och det var väl allt ^^



Fredag idag. Just nu sitter jag och försöker göra klart min del av mitt och Elins arbete om borderline. Jag hittar dock inte riktigt den information jag behöver för tillfället, men det är bara att fortsätta leta! Men en klänning har jag hittat iaf! Jag gillar den typ jättemycket, och hade bara velat beställa den typ.. nu. Men den kostar 600 kronor och jag är urfattig. Älskar't! Men ääh.. 
Det är alltså fredag idag, och jag har ingen aning om vad som händer i helgen. Känns ganska skönt att ta det lugnt, men samtidigt så vill jag bara ut och röja.. Hahah, nej.. Men hitta på något, iaf! Får se hur det blir sen, helt enkelt :)

När jag vaknade idag så hade jag så satans ont i halsen och huvudet,, antar att det beror på mina visdomständer. Avskyr dem.. Men jag drog i alla fall till skolan efter lunch. När jag slutade sen så gick jag in till stan och träffade Cakki, som följde med mig när jag skulle äta. Det var riktigt trevligt att få träffa henne, jag saknar henne och jag tycker verkligen att vi måste se till att träffas mer igen! <3

Nu måste jag kissa, sen fortsätta skolarbetet! 
Have it!

RSS 2.0