Måndag

Dag 12; 10 sanningar om mig
Okej.. here we go!

1. Jag hatar ljudet och känslan av.. "hud". Hahah >< Alltså.. Om man drar med handen över en rygg, till exempel, jag klarar inte av sånt. Eller om man "gnuggar" sina handflator mot varandra snabbt. Usch! Samma sak med naglarna mot ett glas taget direkt från diskmaskinen, eller en gaffel hårt mot tallriken. Ja, ni förstår :>

2. Jag är väldigt nojig av mig, speciellt när jag är ensam. Jag kan gå runt i lägenheten och titta under sängen och sofforna innan jag lägger mig, för att vara säker på att ingen annan är här. Är även ganska mesig av mig när jag är med personer som inte är rädda alls, fast jag visar inte det så mycket (tror jag, haha), men om jag är med personer som är minst lika nojiga som mig så blir jag lugn. Kan vara kul att skrämma upp vissa ibland, men hatar när andra gör så mot mig. Hmm xP

3. Jag tänker för mycket när jag ska sova, jag tänker på det mesta och därför kan det ta timmar innan jag somnar ibland. Vilket resulterar till dålig dygnsrytm och närvaro i skolan och sånt.

4. Jag klarar inte av att ha all uppmärksamhet riktad mot enbart mig, speciellt inte när det gäller redovisning eller idrott. Prestationsångesten stiger högt och tar över helt. Jag har till och med gråtit på ett antal idrottslektioner för att jag inte klarat något jag borde ha gjort.

5. När jag har tråkigt så äter jag, när jag till exempel sitter hemma en hel dag så kan jag sitta och bara äta, konstant, full med ångest, men kan inte sluta. Något jag försöker sluta med!

6. Jag kan inte simma. Eller.. Jag kan ta mig framåt i vattnet, men simning vet jag inte om man kan kalla det. Jag får panik om jag inte bottnar och börjar andas väldigt ansträngande. Har aldrig velat lära mig simma, just på grund av paniken, som har påverkats en del av att jag höll på att drunkna när jag var tre år. Men jag måste väl lära mig förr eller senare, hehe.

7. Jag kan bli svartsjuk, på mina närmsta vänner. Jag är rädd att förlora dem som betyder så mycket, eftersom jag inte hade klarat mig utan dem. Känslan av att behövas ibland, att personer vänder sig till mig när de vill prata, och att någon anförtror sig till mig, gör mig på något sätt mindre rädd. Men jag hatar att erkänna att jag kan bli svartsjuk, och detta är första gången jag säger det rakt ut. Jag försöker göra allt för att inte verka ett dugg svartsjuk, jag vill inte att någon ska känna sig "kvävd", och ibland försöker jag lite för mycket..

8. Ibland när jag kollar film, eller bara sitter vid datorn, så kan jag komma på mig själv att bara sitta och flina som nå jävla fån. Lite awkward ibland, men äh!

9. Jag tycker om barnfilmer. När jag är sjuk så brukar jag ligga i soffan med täcke och kuddar och kolla barnprogram. Awesome!

10. Jag hatar att vara elak, eller att verka bitchig. Jag klarar inte av när folk har något emot mig, oftast inte i alla fall. Men ändå kan jag bli elak mot vissa personer, jag har en humor som inte alltid är så schysst och då kommer jag på mig själv först efteråt och då ångrar jag mig jättemycket. Jag kan också bli lite "go-with-the-flow"-ish, i helt fel situationer. Kan hända att jag säger skit som jag absolut inte menar, bara för att.. Jag vet inte varför.. Skuldkänslorna hamnar på topp i alla fall!

Såå.. det var väl det. Hoppas jag inte skrämt bort allt för många människor nu bara!
Och nu ska jag publicera detta inlägg och ångra mig för att jag gjort det.
Have it!

Vafasen

Dag 11; mina syskon

Det är söndag och slutet på en awesome helg. Jag och Alex träffade folk och hade en asnice fredag, sen sov han här :) Igår sov Elin och Klara här, lagom flum och trötta lite för tidigt var vi, men wth :3 Och idag var jag med Elin, Kevin och Malva, och hjälpte mamma med en massa lådor. Sjukt skönt att ha varit igång hela helgen och tack alla! <3 Imorgon blir det en dag i skolan med allt folk där igen, ska bli kul! 

Jag skrev ett ganska långt inlägg om mina syskon, men eftersom det blir fel varje gång jag lägger upp det så får jag skriva om allt, helt enkelt.. Fast lär inte skriva allt.
Sofia: Fia fyller snart 24 år, och är äldst av oss. Vi är bara halvsyskon (med samma mamma), men det har aldrig uppmärksammats. Vi har alltid haft kul tillsammans, även om hon är så pass äldre än mig så har hon alltid varit den som orkat med mig när ingen annan gjort. Vi brukade starta någon kass skiva, ställa oss framför varandra och bara dansa. Sjukt lame, men fan vad kul vi hade :P Det är helt bra att hon bor precis här, snett under mig, heheh!
Martina: Troll är 21 år och var det enda mellanbarnet i tolv år. Vi är helsyskon och hon är den som står mig närmst. Vi har alltid kul tillsammans, eftersom vi har samma sorts humor. När vi var mycket mindre så brukade jag alltid hänga efter henne överallt, vare sig hon ville eller inte. Några år senare var det jag som drog med henne överallt med mina vänner, hon var liksom min bästa vän. Hon har alltid funnits där för mig när jag har mått skit, när jag har haft problem så har hon alltid förstått. Hon har alltid skyddat mig, och även om vi glidit ifrån varandra sen hon flyttade till Malmö, så vet jag att jag kan åka dit när jag vill och få känna mig sådär trygg igen.
Elliot: Lillkillen är 6 år, han är yngst, fast jag tycker att han börjar bli gammal nu.. Han bor i Kristianstad, med sin mamma, och (typ) varannan helg så bor han hos vår pappa. Jag är i princip aldrig i Malmö, och om jag väl är där så är inte lillebror där. Vi träffas aldrig, och jag har skuldkänslor som fan eftersom det är mitt ansvar. Jag kommer aldrig glömma när jag fick se honom för första gången, några timmar gammal, jag fick hålla honom i min famn och den där varelsen var min älskade lillebror. Det var en obeskrivlig känsla, och jag var så stolt! Jag är fortfarande stolt, såklart, han har alltid varit så bäst! Jag vill bara tillbaka till den tiden och fixa allt. Men när han blir äldre så ska jag bli den där awesome systern, han ska kunna komma hem till mig när han vill och behöver, när han behöver sovplats efter festerna, när han bråkat med föräldrarna och när han behöver lite skäll för att han inte skärper sig. Jag ska bli bra!
Sara: Sara är 21 år, och mammas underbara bonusdotter. Min bonussyster. Vi lärde känna varandra genom Frida, vi stängde in Sara och Martina i ett rum och tvingade dem att bli vänner. Det gick bra, dem blev bästa vänner ganska snabbt xP Mamma är även vän med Saras pappa, och Sara bodde hos oss i dagar i sträck och på så vis blev hon en i familjen. Det är underbart!

Blev en hel del.. men kan inte skriva mindre än så. Mina syskon är de bästa, och jag skulle aldrig klarat mig utan dem. Jag älskar dem och dem betyder verkligen allt! <3

Uhu

Något blir helt fel när jag lägger upp ett inlägg här.. Jag blir lite galen..
AAH


Edit: DETTA inlägget blir inte fel.. WTH!? :c

Placebo

Torsdag
Andra inlägget idag.
Det här kommer sluta illa,
jag märker det nu.
Och lite så där "förresten" liksom;
Att lyssna på Placebo och läsa fina texter,,
seriöst, underbart och så hemskt.
Såja!

Jag sitter ensam, igen.
Att ha en Elin sovandes här hade varit helt okej.
Men jag har skola imorgon,
och hon bor långt borta nu.
Imorgon ska jag få träffa henne igen,
det ska bli mys!

Lite randoms här ja!
Kanske ska jag få svarta piercingsmycken,
till hela mitt face, av systra mi.
Lite awesome :3
Och sen måste jag fixa lite töjningar,
blir lite galen snart, annars!
Lite fler hål i öronen skulle inte heller sitta helt fel,
fast är så mesig när det gäller att ta hål i öronen :(
Av någon anledning ><
Vill nog.. ta fler hål i läppen också! o_o
Ouhff!!
Äh, have it!Jag skulle vilja åka iväg,
någonstans där ansvaret inte riktigt uppmärksammas.
Där vi kan vara lite hur vi vill,
göra lite vad vi vill.
Att slippa tänka på annat,
där vi bara kan vara, liksom.

Days before you came

Dag 09; min tro eller livsfilosofi

Hej!
Jag sitter i skolan.
Jag ser en Joel framför mig,
som pratar med en Rasmus.
Själv sitter jag bara och väntar på mail..
Det här går ju bra :c

Jag vet inte riktigt var min "tro" är. Jag tror inte på någon Gud, jag tror inte på att Gud skapade jorden. Jag tror att Jesus har funnits, att han har existerat, men jag tror inte på allt han gjort. Jag tror att Moses har funnits, men knappast att han delade på vattnet med hjälp av en pinne. Jag tror att människorna funnits (uppenbarligen ><), men det finns en gräns. Jag tror inte på någon religion, men kan också påpeka att jag inte kan så mycket om så många religioner mer än kristendomen. Kan bara "grunderna",, så att säga..
Men eftersom livet blir lite enklare om man har något att tro på, så får jag nöja mig med vetenskapen. Jag har svårt att tro att allt skapades genom Big Bang, för hur den smällen blev till har jag faktiskt inte kollat upp. Shame on me!
Men ja, vi härstammar väl från aporna osv osv.
Och nej, jag tror inte världen kommer gå under år 2012, om typ två år. Och de som nojar fram tills dess slösar ju bara energi, istället för att lägga den energin på att göra det bästa utav situationen.

Min livsfilosofi.. Jag filosoferar en hel del, ibland lite för mycket, men frågor som "vad är meningen med livet" och så lägger jag ingen tid på. Jag bara kör på och hoppas på det bästa. Sure, denna dagen kanske är min sista, men jag tänker inte försöka mig på att leva ett liv som inte är mitt för det. Vardagen räcker för mig, det är ju trots allt mitt liv, mitt simpla liv. Däremot har jag en massa tankar som jag älskar att diskutera, och har på så sätt förvirrat några människor. Som att jag är den enda som lever, ni är bara.. något som finns här, för att jag ska slippa vara ensam. Eller så finns bara du, och jag bara är här, för att göra ditt liv till ett helvete.. Eller något >< Allt kanske bara är en dröm, och när du dör så börjar nästa?

Vad som händer efter döden är också väldigt diskuterat och så.. Jag har många olika tankar om det där, men det jag mest tror på är att allting.. bara tar slut, helt enkelt! En enkel teori, men väldigt svår att faktiskt föreställa sig.. Att du bara försvinner, resten lever vidare, men du är borta. Som när du vaknar efter en lång natts sömn, och inte kommer ihåg att du drömt eller något, du låg bara i Stand by. Typ så, fast du vaknar liksom inte ><

Jag ska nog sluta skriva nu, medans jag har kontroll. Annars kan jag hålla på med sånt här i evigheter! Heheh.
Nåja.. Ska fortsätta vänta nu.
Have it!Jag vill prata med dig,
om vad som helst.
Kanske vill jag träffa dig,
jag vet inte.
Men det är bara att glömma.
Yesss!

Markan

Dag 08; favoritsaker
Det är andra dagen på vecka fyra,
ingen APU ännu och stressen känns väl av en aning nu.
Ska snart ringa Markan igen, men nu är det ju lunchtid, så..

Så, favoritsaker..
Min mobil är en absolut favorit! Speciellt sen jag fick min x10 mini. Jag smsar, inte lika mycket som förr, men jag hade ändå inte klarat mig utan sms. Och ringer gör jag också, fastän jag hatar att prata i telefon! Sen när jag inte har något att göra, eller inte bara vill sitta och glo och se dum ut, så finns det ju spel och surf och grejer! Hahah ><
Min kamera ligger nog på samma plats som mobilen, faktiskt. För typ tre år sen köade jag i mer än elva timmar till en konsert, och en stund innan insläppet så blev min kamera stulen. I början på konserten så stod jag bara och glodde, och försökte att inte gråta, just på grund av min kamera.. När jag sen fick en ny kamera för ungefär ett år sen så blev jag överlycklig. Nu är det bara en systemkamera som ska inhandlas också!
Sen är det min lipsyl. Jag kan inte gå någonstans utan min lispyl och tändare i vänster byxficka. Så är det!
Min PuckoPod älskar jag, sumpade hela dygnsrytmen när jag var av med den ett tag. Lite illa kanske xP
Vet inte om det är så mycket mer..
Datorn klarar jag mig utan, hade inte datorn igång under hela jullovet, men det störde inte mig. Kan vara för att jag har min mobil iofs.. Huhu.
Men nu ska jag gå ut en runda, och lite sådär!
Have it!

because I want you

Dag 07; det här är jag beroende av
Jag har tråkigt och slänger in ett inlägg till.
Woho!

Jag är beroende av några, få, saker..
Coca-cola är väl det bästa,, underbar dricka! La det åt sidan under jul, och drack julmust, märkte att jag gick ner i vikt och tänkte att nu jävlar ska jag sluta! Sen slutade de flesta sälja julmust och nu sitter jag här med underbar Coca-cola i mitt fina glas. Nåja, får sluta med något annat istället. Hehe!
Jag är beroende av andra saker också, som mat, vätska, sömn och sånna grejer, som vi alla är för att kunna må bra, eller.. leva.
Jag röker också.. tyvärr. Jag är inte beroende av nikotin (än?), men däremot så är jag fast i.. hela grejen sådär. Jag har tänkt sluta röka några gånger, men jag blir väldigt röksugen när jag är bland folk eller om jag bara är ute och går, eller när jag har ätit. Men jag klarar mig utan att röka längre än vad jag klarar mig utan Coca-cola.
Att borsta tänderna är jag också beroende av! Förr borstade jag mina tänder minst fyra gånger om dagen, fick nästan panik om jag inte borstade tänderna ibland. När jag inte hade möjlighet så tuggade jag tuggummi. Tandläkaren sa till mig att jag måste sluta borsta så ofta, eftersom jag borstade bort all emalj. Nu borstar jag normal-ofta (bra ord), men kan inte sova om jag inte borstat.
Det var väl det dårå.
Have it!Om det hade varit tvärtom,
då hade det varit underbart.
Jag hade inte förstått,
som jag förstår nu,,
men det hade jag inte brytt mig om.
Attans!

Sara rara underbara

Dag 06; om det här vore min sista dag

Det är måndag och jag sitter i skolan.
Väntar på ett samtal från Markan,
min (förhoppningsvis) blivande APU-plats.
Woho.

Hjälpte Elin att flytta i lördags,
lagom jobbigt nu att hon bor i jävla Tyringe..
Menmen, det kunde varit värre :c
Och sen kom Sara hem till mig,
sjukt underbart, har saknat henne som fasen!

Om det är vore min sista dag.. då vet jag inte vad jag skulle göra. Skulle vilja träffa alla vänner och all släkt, men det skulle inte vara möjligt. Så jag skulle väl bara isolera mig från omvärlden, filosofera och gråta tills dagen tog slut. Skulle inte försöka "leva livet fullt ut" som många kanske skulle svarat, jag får väl helt enkelt skylla mig själv att jag varit en mes. Jag skulle däremot berätta för vissa vad jag tycker och känner för dem, hade varit ganska skönt!
Annars vet jag väl inte.. Skulle inte bli någon intressant dag, måste jag ju erkänna.
Have it!

synday bloody sunday

Dag 05; min första kärlek

Det är tisdag och APU-sök. Här går det undan! ><
Sitter och väntar på ett telefonnummer, men kommer väl få vänta hela dagen -.-

Min första kärlek.. Jag har väl aldrig haft någon sån riktig kärlek. Jag hade starka känslor för en person, vi kan kalla honom Sven. När vi träffades första gången så var han bara en person, svårt att förklara.. Men en kväll så blev allt konstigt, det var en jättejobbig kväll, och då fanns han där, på ett sätt som ingen av de andra gjorde. Och sen började mina känslor växa, men själv försökte jag bara neka dem, glömma bort dem. Det fungerade för ett tag, men sen kom allt tillbaka igen. Denna gången var det inte lika lätt att glömma bort, tills jag fick bekräftat att känslorna inte var ömsesidiga. Då försvann allt, alla känslor, och jag blev inget mer än lättad. Men när jag tänker efter så var det nog inte själva Sven jag kände så mycket för, det var nog bara skönt att ha en speciell person i tankarna (inte för att det gjorde mig gladare, men ja.. Jag vet inte riktigt hur jag tänkte då ><). Menmen.
Have it!

working class hero

Dag 04; min bästa vän

Det är lördag och jag älskar Green Day.
Sov hos Elin igår, det var väldigt behövande och trevligt :)
Idag kommer hon  hit, och kanske Putte också.
Minsann!

En av mina bästa vänner heter Elin Folkesson.
Vi gick på dagis tillsammans, men jag kommer bara ihåg hennes ena syster (hehe),
sen flyttade hon efter ett tag, men när hon kom tillbaka till Hässleholm,
och började på Läredaskolan, där jag gick, så lärde vi känna varandra igen.
Tack vare Frida Nilsson, som jag är otroligt glad över! När Frida slutade på skolan så fortsatte jag och Elin att prata, och ju längre det gick, ju bättre vänner blev vi. Jag har alltid haft svårt för nya vänner, men med Elin var det bara så lätt. Jag vågade vara mig själv, ända från början, och det är jag fortfarande.
Hon lyssnar på mig, hon finns här för mig, hon stöttar mig och hon är ärlig och jag kan vara ärlig mot henne. Hon vet om mina brister och hon hjälper mig när hon märker att något är jobbigt. Jag har kul med henne, även om vi inte gör ett piss :> Det gillas! Hon gör mig social också, det är bra!! Jag älskar henne och jag älskar att hon älskar mig. Utan hennes kärlek vet jag inte riktigt vad jag skulle göra :3
Och jag känner att vår vänskap kommer hålla länge till! Mjau <3

Jag har fler bästa vänner, som är helt underbara och som jag älskar så sjukt mycket. Men Elin är den person jag känt längst, som jag träffar mest nu, och som är mest involverad i mitt liv nu, därför ville jag skriva om henne.
Cakki, Alex och Klara, ni är så betydelsefulla och speciella på alla era egna sätt. Jag har alltid kul med er, jag kan vara mig själv när ni är med och jag är så lycklig och tacksam att få ha lärt känna er! <3

basket case

Dag 03; mina föräldrar

Det är fredag, jag har inte varit i skolan idag och lite ångest har jag..
Hmm. Ska i alla fall sova hos Elin inatt, det ska bli lite trevligt :)

Såå.. Ska berätta lite om mina föräldrar :3
De separerade när jag var tre år, men de bråkade aldrig om det så jag såg aldrig det som någon stor grej. Jag kan ju säga nu att jag är bara glad att de separerade, jag hade inte orkar med två föräldrar på en gång. Det har alltid varit skönt att kunna åka iväg ibland. Har inga bilder på dem på datorn, tror jag. Men men :)

Min pappa bor i Malmö, med sin sambo, Ullis. Han jobbar som AD, men han är även musiker. Just nu är det nog mest fokus på musiken, faktiskt. Han var trummis i ett band som hette Loserville innan, och när jag var yngre så var jag så stolt över honom och skröt ganska mycket faktiskt. Stolt är jag såklart fortfarande, men nu ser jag inte det riktigt som en lika stor grej ^^
Min humor kommer mestadels från min pappa, och om man träffar honom så förstår man nog ganska snabbt. Det är kul att vara med pappa, det är sällan så väldigt seriöst och trist. Jag träffar inte honom så ofta, jag är nästan aldrig i Malmö, men när min APU börjar så kommer jag vara där minst en dag i veckan i alla fall :) Jag älskar pappa och det kommer jag alltid att göra <3

Min mamma bor i Hässleholm, med sin ena dotter, mig :> Hon jobbar som personlig assistent och är helt underbar. Hon är ganska öppen och framåt av sig, väldigt social och när jag har vänner hemma så brukar hon vara med xD Klart att jag tycker det blir jobbigt ibland, det är ju trots allt min mamma, men mina vänner säger att hon är helt okej, så får väl lita på det :3
Jag kan prata om det mesta med mamma, jag ljuger väldigt sällan, och om jag gör det så får jag ångest och berättar sanningen till slut i alla fall. Det vet hon också, så hon väntar bara. Hahah ^^ Men ja,, hon är väldigt stöttande och hon gör så mycket, bara för att jag ska må bra. Hon låter mig pierca mig, fastän hon inte tycker om det, hon vet att det får mig att må bättre i mig själv. Hon låter mig ha den stil jag vill, hon låter mig ha de vänner jag vill och hon litar på mig. Jag älskar min mamma och skulle aldrig klara mig utan henne <3

hmm

Tisdag
En osäker personlighet, 
gömd i ett skal, 
tryggt förvar. 
Men inte ens skalet 
är okej. 
Enligt en osäker person. 
Det finns inte mycket att säga, 
inget att berätta. 
Allt verkar trist här 
mycket möjligt, sant. 
Osäkerhet vinner alltid, 
här i alla fall.

Skolan började idag,
APU-sök hela dagen och det började segt.
Men hoppas bara att det löser sig nu ><
Just nu ligger jag i sängen och försöker att inte somna.
Det är lite jobbigt,
men kvart i åtta är lite för tidigt för mig.
Lite frestande är det i alla fall,
speciellt när Elin ligger här och sover nu..
Jag ligger i fotändan dock,
så Elins fötter kittlar mig när de rycker.
Ouhff!

Aeh, jag orkar inte skriva mer..
Tänkte bara sysselsätta mig lite.
Nu vaknar Elin!
Och nu somnar hon om xD
Nåja,,
Have it!

earth angel

Dag två; vad är kärlek?
Tekniskt sätt så är det nästa "dag" nu. Nej, jag brukar inte skriva såhär ofta, känns lite illa.. Men har ingenting att göra så vafan..

Men okej.. Vad är kärlek?
Kan säga såhär, att jag vet inte. Själv har jag aldrig haft ett förhållande, och kärlek är väldigt skrämmande för mig. Så fort någon liknande känsla är på väg att växa fram hos mig så kväver jag den direkt. Kärlek borde väl vara när man verkligen älskar en person, älskar dess närvaro och när man väl träffat personen så har det satt sig i själen direkt. Kärlek har väl inte bara med förhållande att göra, kärlek mellan vänner är väl likadan. Men om vi inte ska snacka sån kärlek så var beredd på ett förvirrande inlägg nu.. Kärlek är kanske när man trivs med personen, man känner sig trygg och när han eller hon är med så tvivlar du kanske inte lika mycket på dig själv heller. Som ett stöd, stödhjul. Om personen släpper pakethållaren och låter dig cykla själv, efter att ha skruvat av de där stödhjulen, då börjar du vingla. För den där extra säkerheten stannar liksom med den där personen, som står kvar några meter bakom. Men jag vet inte.. Som sagt så har jag alltid varit så bra på att fly så jag bara gissar fram en känsla nu. En sån känsla som jag kanske önskar att det skulle vara i alla fall. Ibland. Hmm.. Förvirrande? Jag är fövirrad i alla fall ><
Kanske raderar detta senare, och skriver om allt. Natten är inge bra! Men usch då.
Have it!

okejdå

Dag ett; presentera mig själv
Kvällen igår blev inte alls som tänkt, men natten slutade bra,
jag och Elin pratade high tech-toaletter. Awesome!

Jag börjar med den där listan, redan nu, för jag har faktiskt lite tråkigt. Såå... dag ett!
Jag ska presentera mig själv..
Ida heter jag, men föredrar att skriva Idan. Min ena syster skrev det en gång, för typ fem år sen, och sen har det fastnat. Det ser tomt ut utan n:et tycker jag. :3 Men skitsamma.. >< Jag heter i alla fall Ida Vuorenniemi Toivonen, jag är sjutton år, men fyller arton i sommar. Om man träffar mig, när jag har mina vänner med mig, kan man ofta tycka att jag är lite störd, och det är väl helt rätt. Jag är sjukt blyg, klarar inte av att träffa folk, inte ens vänner, om jag inte har med mig någon av mina bästa vänner. Om jag inte har mina bästa vänner med mig så blir jag helt tyst och.. konstig. Fråga inte varför. :)
Jag är väldigt kort också.. Sen vet jag inte mer att skriva.. xD
Det finns folk som kan presentera mig bättre än vad jag själv kan. Finns inte mycket att berätta. :>
Jaha.. Äh.
Have it!

aeh

Lördag


Alltså.. sett en del som gjort sånna här listor (Lär känna mig på 30 dagar), just denna hittade jag på någon random blogg som jag inte lagt på minnet. >< However.. Jag kommer göra likadant som "en del" gör, dels för att det kan väl vara kul att veta lite mer om mig (hahahahah!) och dels för att ha något att göra när jag har tråkigt. :> Så here we go!

Dag 01
Presentera mig själv

Dag 02Vad är kärlek?
Dag 03Mina föräldrar
Dag 04Min bästa vän 
Dag 05Min första kärlek
Dag 06Om det här vore min sista dag
Dag 07Det här är jag beroende av
Dag 08Favoritsaker
Dag 09Min tro eller livsfilosofi
Dag 10Bloggfavoriter
Dag 11Mina syskon
Dag 1210 sanningar om mig
Dag 13En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14Dåliga vanor och laster
Dag 15Skola 
Dag 16Första kyssen
Dag 17Barndomsminne
Dag 18Ett pinsamt ögonblick
Dag 19Detta ångrar jag
Dag 20Mina förebilder
Dag 21Mina dåliga sidor
Dag 22Det här upprör mig
Dag 23Min musik
Dag 24Det här får mig att gråta
Dag 25Det här är jag bra på
Dag 26Mina rädslor
Dag 27Min favoritplats
Dag 28Saker jag saknar
Dag 29 - Mina vänner

Dag 30 - DrömmarBtw!
Kommer säkert inte skriva varje dag, men wth, spelar väl inte så stor roll. :)
Enjoy! x)
Have it.

tvåtusenelva

Torsdag
Ja.. Hej.
Fick igång internet på datorn nu,
lite wow-effekt på det!
Men det lägger väl av snart igen,
nåja.. 

Orkar inte uppdatera sen sist.
Allt som borde varit trevligt,
det har varit trevligt.
Helt enkelt!

Om några dagar är det skola igen.
Skönt att kunna börja om,
men fan vad jag är nervös..
Är så rädd att falla tillbaka.
Yay.
Tur att Elin finns där!

Har inte mycket att skriva..
Kanske någon annan gång.
Btw, om någon läser denna bloggen,
kommentera gärna.
Kan vara kul att veta bara xP
Have it!

RSS 2.0