What if

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Jag vet faktiskt inte.. Kanske någon lycklig person, med allt precis som man vill ha det,, bara för att få känna den känslan, liksom. 
Eller kanske någon som mår så dåligt som man bara kan, någon som inte kan se något positivt med sitt liv, alls. Då hade jag nog upskattat mitt eget liv så mycket mer, efteråt. Då hade jag kanske varit gladare för det jag faktiskt har, och kunnat hantera allt det hemska, så mycket enklare. 
Jag vet inte.. Äh!
Måndag. Sitter i skolan nu,, vill bara hem egentligen, men men! Jag är trött och mår illa, men ääh. Vi har projektarbete just nu, men Tiddan är inte här, så jag och Oskar kan inte göra så mycket. Jag försöker göra klart min filmaffisch istället, men hittar inga bra bilder, och orkar inte ta egna >< 
Det var ju storm igår, typ jättemycket. Ett fönster, i trappen mittemot oss, gick sönder, och allt flög rundor. Det var ganska kul att se när mamma skulle öppna balkongdörren, varje gång hon skulle röka, och hon flög med dörren ut. Heheheh, roande :3 

Blir kanske en promenad med Klara ikväll? Hade nog varit ganska skönt! 
Det blir ingen apu imorgon heller, för pappa är på operation idag. Just nu, t.o.m, tror jag. Hoppas att allt går som det ska,, jag är lite orolig faktiskt, men det är nog ingen fara, så. Älskade far <3

Och jag och Elin ska förresten vara nykterister nu, fram till studentfesten den 20 december. Denna gången är temat "color explosion",, kan vara kul, men jag har dock inte så mycket färgglada kläder hemma. Men det löser sig nog!
Och den 20 december kommer Johanna till Skåne också! Ska bli sjukt kul att få träffa henne igen,, har ju inte träffats sen Siesta! Hon stannar i två veckor, och jag ska försöka träffa henne så mycket som möjligt, tror jag faktiskt. Saknar ju henne <3

Nuu.. måste jag göra skolarbete! 
Have it!

Hide and seek

Dag 16 – Innehållet i min väska.

Skolväskan.. Dator, laddare, kollegeblock, pennskrin, ipod, hörlurar, tuggummi och glasögon. Ibland psykologibok och ibland samhällsbok. 
Annars brukar jag inte använda väska, jag försöker alltid undvika det, om jag så ska behöva gå med fickorna fulla med grejer.Det är söndag nu, och jag ligger fortfarande i soffan. Ska snart ner i tvättstugan, sen kommer mamma hem med min säng, som varit hos pappa och Ullis innan. Ska bli sköönt! 
Nu ska jag kolla på lite kläder, och skor. Vill ha en massa sånt nu,, en massa! Fast det är lite svårt utan pengar, dock. Men men,, får la klara mig utan, helt enkelt! 
Senare blire nog att träffa Kevin, och kanske ta en promenix med Klara,, funderar på att kanske färga håret idag också? Hm, får se hur mycket energi jag har idag. Måla naglarna ska jag iaf!

Nu ska jag kissa, tror jag. Sen kanske ge mig ut i stormen och ta en cigg? Näe,, dags att försöka sluta nu, tror jag. Huhuhuh, kommer misslyckas totalt :3 Men ääh. Have it!

Jag älskar att drömma
och hatar att vakna

Kill for lies

Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Hah.. Gårdagen. Just nu är gårdagen det jag ångrar mest. En dag som förstörde mig lite, faktiskt.
Annars så ångrar jag ganska mycket. Jag ångrar i princip allt jag gör, oftast. Jag kan inte göra alla nöjda och glada, det kan väl ingen, men det är något som är väldigt svårt för mig att acceptera ibland. Jag ångrar det mesta jag säger, gör, inte säger och inte gör. Äh.


Det är lördag idag, och jag har bara legat i soffan sen jag vaknade i morse. Gick ner och köpte juice och grejer innan iofs, men sen hem till soffan igen. Och här tänker jag stanna, resten av helgen. Med gråten i halsen, juice och bubbelvatten. Jag borde nog äta, men jag orkar inte göra något. Allt detta för att jag trodde att jag gjorde rätt, för att jag inte är tankeläsare och för att jag trodde att jag förstod. Dumt av mig, jag som aldrig tror att jag kan ha rätt, fick helt plötsligt för mig att tycka det, just igår.

Det var alltså fredag igår. Hade förfest här, sen bar det av mot Harrys. Köade i evigheter, kom in vid två, ut igen vid tre, till Subway, sen hem. Jag grät typ hela vägen hem, men som tur var så hade jag Kevin där, som gjorde allt lite enklare. Jättetack till honom, och till alla andra som försökte få mig på bättre tankar. Jag vet inte vad jag hade gjort utan er <3


Just nu vill jag ha snö. Snöstorm. Sådär bitande kallt och när allt är vitt och snön yrar vilt, överallt. Ge mig vinter, så att jag kan få stå där ute, i kylan. Jag vill stå där, i t-shirt och shorts, tills jag inte längre har någon känsel i min kropp. När man får känna hur kylan övergår till smärta, sen extrem smärta, tills allt domnar. Men attans, jag får väl vänta ett tag till.

Nu ska jag.. inte göra något. 
Have it!

Som om jag egentligen inte finns, på riktigt.
Har aldrig gjort, och kommer aldrig att göra.

Resten av ditt liv

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.

Bara ett jävla face,, men det var den enda jag hittade nu och jag orkar inte leta. 
Ögonbrynspiercing <3 Maaah, måste fixa!
Jag har tvångstankar.
There, I said it!
Och det är nog dags att ta tag i det nu, för fy fan vad trött jag är på det.
Nu börjar det igen.. Gah, orkar inte!
Ska försöka tänka bort det för stunden, se om det funkar. 
Have it!

Malmö

Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Jag vill inte gifta mig, jag har aldrig velat det, faktiskt! Vem vet, det kanske ändras senare, men just nu har jag ingen dröm om att få gifta mig eller att få vara gift. Jag känner inte att jag vill pressa på mig en bröllopsklänning, bjuda folk som jag egentligen knappt pratar med och att allt ska vara så puttinuttigt. Att lägga en massa pengar på det, som jag och min partner i så fall hade kunnat lägga på bättre saker. Nej,, jag känner inte att det behövs, för att visa min kärlek till någon. Det kan jag  Jag förstår inte riktigt varför, bara. Men ja, jag kanske ändrar åsikt sen. Förmodligen. Men då vill jag nog bara ha något enkelt, inte alls för stort. Bara mysigt. Det är så en perfekt dag ska vara. Inte en massa stress och krav på att allt ska vara felfritt. Och i kyrkan? Näe.. Jag tror inte på gud, jag tror inte på något av det där. I så fall skulle det vara om min man hade velat det, kanske. Men vem vet.. om några år vill jag kanske ha det där typiskt överdrivet pampiga bröllopet, men det är tveksamt..Jaha ja. Det är onsdag idag, fyi. 
Åkte till Malmö igår, för APU. Sov där till idag, i nya, mysiga, lägenheten. Idag skulle vi nämligen på SACO-mässa i Malmö med skolan, en mässa med grejer om vad man kan göra efter studenten och så. Jag blev dock några minuter sen, så jag hann inte träffa klassen på stationen, så jag fick ta mig dit själv. Jag hittade inte alls, så jag fick ringa Elin, som så snällt förklarade vägen för mig. Jag gick fel typ två-tre gånger, så det tog lite tid.. Heheheh. Men jag är otroligt tacksam över att Elin hjälpte mig, om hon inte hade gjort det så hade jag väl fått panik och stuckit hem istället.. Så tack, underbara bästavän <3
När jag kom hem så hade mamma bäddat sängen med filt och grejer och lagt fram magtablett, Panodil och cola, för att jag hade så extremt ont i magen. Snäll mamma! Sen sov jag i lite mer än två timmar, tror jag. På fredag ska jag nog ringa vårdcentralen. Jag är så trött på att inte kunna äta något utan att få sån smärta, och mamma blir alltid så orolig. Fast jag vill inte egentligen. Äääh!

Nu ska jag försöka plugga. Har ju ett projekt som ska vara klart imorgon, som jag inte börjat med än.. Och utvecklingssamtal och kuratorn imorgon, dessutom. På fredag blire Harrys med mina fina vänner. Heheheh,,
Have it!

Du gör mig så orolig, och rädd

Mjau

Dag 12 – En bild på ett ställe jag varit på.
Jag orkar inte leta upp nå intressant ställe.. 
Det här är i alla fall Ella, en liten by ute i skogen, utanför Tjörnarp. Jag bodde där när jag var åtta år, för tio år sen, dvs. Och jag känner mig gammal när jag tänker på hur längesen det var.. Men men,, det var faktiskt inte riktigt så dött som det ser ut på bilden dock, men nästan! Vi bodde i ett bajsbrunt hus, omringat av skog och sådant. Vi hade grannar också i alla fall, som tur var! Jag saknar det lite, men jag klarar mig mycket bättre här, mitt i centrum! Jag hade aldrig orkat bo så långt iväg, och då hade jag aldrig träffat mina underbara vänner, som jag har idag. Så ah, näe, jag vill inte tillbaka :3 Men mysigt var det i alla fall!

Sleeping sun

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Jag oroar mig för morgondagen, verkligen. Jag har missat de två senaste onsdagarna i skolan, alltså Samhäll och Mediekommunikation. Jag har alltså missat en heel del. Jättemycket. Och jag har inte tagit reda på vad jag har missat, eftersom jag knappt varit i skolan alls. Uusch, illa :( Och alla andra ämnen också, iofs. Jag oroar mig för skolan, helt enkelt! 
Och just nu, så oroar jag mig för ett par awesome skor som jag beställde för en stund sen. Är orolig över att de inte ska passa, att de inte är sköna, och framförallt, att jag inte kommer kunna gå i dem! Hahah, illa :3 
Det är mycket jag oroar mig för,, väldans mycket. Men jag orkar inte älta allt här, så äh!

Det är stunder som den här som får mig att älska min APU, förresten. För ärligt talat, kan man vara på ett mysigare ställe, än Västra Hamnen? Det här är alltså min utsikt varje tisdag, och jag klagar inte! 
När vi såg den otroligt vackra himlen så kutade pappa iväg och hämtade nycklarna till dörren, och de andra två (som står där, på bilden) sprang ut med sina kameror och började fotografera. Och jag kunde ju inte låta bli, jag heller. Huhuh! Det var mycketmycket finare i verkligheten, färgerna var skarpare och så, men äh. Jag kunde i alla fall inte sluta kolla ut sen, förrän himlen var helt mörk ^^ När vi skulle till bilen sen, så ville jag ta bild på alla lampor som lyser överallt (finfint), så vi gick ut till nå fyr precis vid vattnet, och jag fick sätta mig på ett högt räcke för att få en bra bild. Jag har inte varit så rädd på länge, kan jag ju säg! Det var jättemörkt, och jag visste att det bara var ett stort jävla hav runt mig (förutom där vi hade gått, såklart). Pappa fick hålla i mig för att jag skulle våga :3 Det blev dock inge bra bild, eftersom att jag var så nojig, tyvärr!

Nåväl!
Nu ska jag nog gå och lägga mig, så jag orkar skolan imorgon. Jag hoppas verkligen på mer sömn denna natten. Har knappt sovit nå de senaste nätterna. Jag sov på tåget till Malmö i morse, och jag sov på tåget hem. Som tur var, så smsade Oskar mig sådär lagom lägligt, så jag hann vakna innan tåget var i Hässleholm! <:
Men ja.. Borsta tänderna och allt det där nu dåja!
Have it!

Human

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Kassa bilder, men vad fasen!

Minä rakastan sinua, isä <3

Söndag, fars dag

Jag älskar dig, pappa. Du ställer upp när man behöver dig, och du stöttar oss. Jag är glad över att ha dig som far, och jag vet att Martina och Elliot är lika tacksamma. Jag har alltid varit så stolt över dig, och det hoppas jag att du vet! Så ja.. minä rakastan sinua, isä <3


Andra dagen som jag bara sitter hemma. Jag har verkligen inte gjort någonting alls, förutom att gå ner och köpa cola. Men jag tror att jag har behövt det! 
I fredags blev det fest hos Tim. Jag hade väldans trevligt, måste jag ju säg! Fast.. jag blev nog full, och babblade oavbrutet, med.. alla jag kunde. Tyckte synd om dem, men men! Tack till Tim i alla fall, och tack till Klara, som drog dit mig :)

Igår kändes allt så trist, verkligen allt. Men idag har jag inte orkat känna så. Jag tänker inte negativt idag, inte särskilt positivt heller dock, men vad fasen! En bit på vägen i alla fall <: 
Och jag saknar Kevin, en aning. Typ jättemycket, faktiskt! Har inte träffat honom på.. jättelänge :( Måste träffa honom i veckan! 

Nu ska jag nog duscha, och sen sova. Såå..
Have it!

Life is stupid and contagious

Torsdag
Jag har varit trött på min blogg ganska länge nu, så jag bestämde mig för att ändra en aning. 
Jag är dock inte nöjd, än. Får väl försöka fixa lite till.. Jag kan ju inte sånt här, men jag får kämpa!
(Det är såna här dagar man önskar att man lyssnade på lektionerna i ettan. Gah.)


Jag har suttit i soffan i ungefär sex timmar, och bara lyssnat på musik. Jag orkar ingenting.. Energin är borta, den existerar knappt, just nu. Jag skyller på förkylning och sömnbrist, men egentligen beror det väl mest på.. mig själv. Mitt tänkande. Mitt sätt att vara. Mitt sätt att se på allt. 
Jag kan inte se mig själv i spegeln just nu, utan att få ångest. Nästan panik. Jag förstår inte varför det ska vara såhär. Har jag varit så dålig, så att jag ska behöva tänka såhär? Jag vet att jag är långt ifrån den bästa människan här, men jag vet också att jag är långt ifrån den sämsta. Och jag vet att det finns fler människor, så mycketmycket bättre än mig, som mår sämre än vad jag gör. Utan anledning. Jag tycker inte att det är rätt. Jag tycker inte att någon ska behöva må dåligt, åtminstone inte om det inte är självförvållat. Det är så onödigt. Så oerhört trist.. Med risk för att låta som en blandning av Tomas Di Leva och Miss Universe (eller whatever), så vill jag bara säga att ingen förtjänar att må sådär förfärligt dåligt. Möjligtvis om man har fått för sig att vara sån idiot att allvarligt skada någon annan, medvetet. Men de räknas inte, i mina ögon. 

Så.. nu har jag bara skrivit lite trams, som fanns i mina tankar.
Nu ska jag kissa, sen äta, sen röka. Sova sen, tror jag.
Skulle egentligen följa med Sara till Kristianstad imorgon, till Biljard, men för min mammas skull, så blir det nog inte så. Kanske blire fest hos Tim istället. Ska bli kul att få umgås med Klara igen, ju!
Have it!

Read my mind

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Underbara Elinen, finaste Bögman <3


Underbara Tiddan, min Roy <3


Underbara Klara, Trög, din dumme faan <3

Underbara Kevin, snällaste Klittan <3 
(hade typ ingen annan bild på oss två,, blå bilder är fina)

Det här är de vännerna som står mig närmst just nu. Jag har en del helt underbara vänner, som jag är väldigt tacksam över, men de här fyra är de som har funnits här för mig allra mest den sista tiden. Jag är så glad att jag har er, det är obeskrivligt. Jag älskar er, jättemycket <3


Så nej.. det blev alltså ingen skola idag. Jag har varit förkyld, fram och tillbaka, sen slutet av augusti. Jag blir aldrig av med det satans viruset. Usch :(
Jag har i alla fall planerat att jag ska till skolan imorgon! Jag ska åtminstone försöka ta mig dit,, vill ju inte missa psykologin :c
Och jag har målat naglarna idag och jag absolut älskar färgen. Jag vill måla lite till, men jag får vänta tills mina naglar har blivit längre. Jag älskar hur Klara får igång konversationer på Facebook, så att jag har något att göra. Jag försöker göra skolarbete, men det går inte alls. Jag tror jag ska försöka sluta röka, men det är faktiskt svårt när man inte har viljan. Jag ska gå och kissa nu, sen ska jag lyssna på all möjlig sorts musik. Typ Veronica Maggio, Combichrist, Broder Daniel, The dresden dolls och allt sånt där som inte alls passar ihop. Sen ska jag sova. Bästa kvällen everrrr! Eheh. Have it!

Tisdagsnatt

Ligger i soffan just nu, och ska sova, hade jag tänkt. Vill kolla på tv, och min säng står bakom soffan, så får ligga här om jag ska kunna se något.
Det blev ingen APU idag, och det blir nog ingen skola imorgon heller. Jag sov till tre idag,, när jag vaknade, lite då och då, så kunde jag knappt röra mig, på grund av min hemska huvudvärk. Men jag tvingade mig upp tills slut iaf.
Det känns som att mitt huvud ska sprängas typ när som helst, jag är snorig, svinont i halsen, en blåsa under tungan, blir yr om jag är uppe för länge, två visdomständer som smärtar, sår i hela pannan, och näsan, och jag känner mig allmänt utmattad i hela kroppen, trots att jag inte har gjort nå. Jag börjar bli ganska trött på den här förkylningen, eller viruset, nu.. Jag vill ha min energi tillbaka, jag vill orka mer! Denna dagen har känts som en typisk söndag, och jag gillar det icke!
Jag vet inte riktigt varför jag skriver här nu, men jag ville nog mest bara klaga lite. Eheh!
Och jag vill träffa Klara snart också,, promenera och prata. Det vi är bäst på, liksom?
Nåväl. Ska väl försöka sova nu.. Have it!


Du, min fina

Måndag (egentligen tisdag)


Jag har inte så mycket att skriva. Jag har dock ett helt lov att uppdatera, tror jag. Men det kan jag göra nå annan dag! 
Jag har inte heller glömt bort min lista. Jag letar bara efter bra bilder, och ork till att fixa dem :)

Just nu vill jag bara tacka min fina Elin, som finns här för mig, hela tiden.
Du är nog den som är mest insatt i flest grejer som händer i mitt liv just nu, om man kan uttrycka det så. Jag kan vara helt ärlig mot dig, både när det gäller saker som handlar om oss två, och dessutom när det handlar om mina egna problem och känslor. Du har känt mig så pass länge nu, så du har nog lärt dig ganska väl om hur jag fungerar i olika situationer. Det tar nog ett tag innan man riktigt förstår mina tankegångar och sånt (och jag vet att du fortfarande kan ha lite svårt för det där :> ), men jag slipper liksom förklara allt det där när jag ska prata med dig. Idag har varit en sjukt jobbig dag, med för mycket tankar och känslor, och lite annat, men efter att ha pratat med dig ikväll, så kan jag ju säg att det känns mycket bättre! Jag babblar nog aldrig så mycket när jag pratar med någon annan, som jag gör när jag pratar med dig. Hahahah, jag förstår faktiskt inte riktigt hur du orkar, men jag uppskattar det verkligen, i alla fall!
Hur som helst så ville jag mest bara säga tack. Tack för att du är du, för att du låter mig vara jag, och för att du är här för mig (bara jag som tyckte om att rabbla den där meningen i huvudet?). Nåväl!

Jag måste även påpeka att denna bilden är ganska söt. Vår nyårskyss, som så glatt välkomnade 2011. Jag gillar denna bilden,, vet inte om den underbara färgen på mitt hår där, påverkar lite,, men jag gillar den iaf! Men jag gillar den mest för att det är jag och Elin, såklart :3Nu ska jag äta macka och dricka julmust. Sen ska jag sova! Imorgon blire ringa tandläkaren angående visdomstand och mina snea tänder (i nytt hopp om tandställning!), sen bär det av mot Malmö, för lite APU! Nåväääl..
Have it!

RSS 2.0