04.43

Klockan är mittinatten, jag har absolut inget vettigt att skriva och jag borde sova. 
Det är torsdag, eller kanske fredag.. Jag sitter i min väldigt mysiga soffa och kollar på Musikhjälpen på tv. Jag känner mig extremt ensam just nu,, hade gärna haft någon här, typ min pojk eller nå fin vän,, men nu är det bara lilla jag här hemma, så då får Gina och Danne hålla mig sällskap genom teven istället! Och intressanta nyheter, blä.. 
Så igår var man på Lussevaka,, hade förfest här hemma, och hela kvällen/natten var jättetrevlig! Mindre kul att behöva städa efteråt dock, men det var mamma så snäll och hjälpte till med i morse (när jag sov, heh). Ännu mindre kul var att jag lyckades bli väldigt full, vilket jag faktiskt inte blir så jätteofta längre (åtminstone inte så extremt pinsamt full som igår), har ingen aning om hur jag kunde bli det, men fyfan! Fast nå bakfylla slapp jag iaf, så det är ju skönt. 

Och ja, jag har gått och blivit flickvän också. Vilket inte är någon nyhet här, eftersom de enda som läser här redan vet allt som jag skriver om. Men whatever,, jag mår bra iaf. När jag är med honom alltså,, just nu är jag inte det minsta lilla glad, fast det har ju inte med honom att göra. Han är bra. Väldans bra. Det är alla som finns i mitt liv <3

Snart måste jag tvinga mig upp från soffan för att motvilligt gå och lägga mig i min kalla säng. Så nu tänker jag nog sluta skriva här. Men ja.. hörs!
 
 
 
 
 
 

Villintesova,räddförattdrömma
räddförattvaraensam
snällakomhitinnanjagfårpanik 
avskyrattvaravakennärallaandrasover.

Du.

Om fyra dagar så är det nio år sen. Hela nio år. 
Ibland känner jag ilska, för att du lämnade oss. För det var inte okej. Men oftast så känner jag bara saknad och sorg. Om du bara hade hört av dig, så hade vi kunnat hjälpa dig, med allt. Du hade inte behövt göra så som du gjorde.. 
Jag kommer aldrig glömma dig, aldrig någonsin. Du betydde så mycket för mig,, för oss! Du betyder fortfarande lika mycket!
 

Jag har kvar stenarna som vi plockade, och vykorten. 
Vi saknar dig,, du anar inte. 
Jag var inte gammal när du försvann, 
men jag minns allt som om det var igår.
Du var den bästa. 

Jag älskar dig.
Vänta på mig,, så ses vi snart <3

RSS 2.0