De kallar mig speciell


Oh well, whatever, nevermind

Grr

Raggar lite på Wordfeud,, lyckas bra idag.
Passar även på att skryta lite, när jag ändå är igång.
Godnatt!

Nja

Dag 24 – Mitt favoritprogram och varför.

Jag vet inte riktigt.. jag fastnar för olika serier och sånt hela tiden. Men komediserier är väl alltid mysigt,, det enda jag brukar vilja kolla på när jag ska sova ensam hemma :3 Så ja.. Kan inte komma på mer just nu ^^



Onsdag. Jag skrev ett inlägg igårkväll, men jag tog bort det nu igen. Jag är ganska duktig på att skriva en massa saker som får mig att låta som en hemskt tråkig pessimist. Det är det som är det värsta,, jag är ingen sån där pessimist som folk bara skrattar åt, en sån där komiskt bitter människa. Näe, jag är en tråkig pessimist, minsann! Men det får jag vara, för detta är min blogg. Eheh!
Men idag orkar jag inte vara lika bitter, och anledningen till att jag tar bort mina extremt deppiga inlägg hela tiden är för att jag inte ska bli påmind om mina tankar och känslor. Äääh! Men ja, jag är som sagt inte bitter idag. Jag vaknade, och kände hur dåligt jag hade sovit och hur jag absolut inte hade någon som helst lust till att dra till skolan. Efter att ha legat kvar i sängen i typ en timme så gick jag upp, gjorde vid mig lite, sen iväg till skolan i alla fall. Blev ganska glad över att jag tog mig dit,, och ännu lite gladare när kuratorn sa till mig att jag skulle vara stolt över mig själv :3
Resten av dagen så har jag i princip bara kollat skor och kläder.. Jag blir lite galen på mig själv, men jag kan inte sluta! Jag vill bara haa och ha och ha.. och ha... Usch! :c



Jag tror inte att jag har så mycket mer att säga nu, faktiskt.. Jag hade inte så mycket att säga innan heller, men jag lyckats alltid få ihop ett långt inlägg ändå. Jag är tuff, jag vet. 
Äh. Have it!

You found me

Måndag

Ligger i soffan och kollar nå program om att vara deprimerad eller nå sånt. Ganska intressant! Jag skulle egentligen till biblioteket med Tiddan idag, och plugga, men det blev inte så. Men imorgon ska vi iaf dit! 

I fredags var det fredagen den trettonde,, oooh! Men jag hade en väldans bra dag, kan jag ju säg! Först var det skola,, helt okej. När vi hade Foto B så drog jag, Sara och Sofie till Bergahålan (eller vad det nu hette ^^) för att fota lite. Jag lyckades bara ta typ en bild, sen vågade jag inte hålla i kameran nå mer. Jag är höjdrädd, och rädd för djupt vatten, så det var lite obehagligt xD Men äh, jag överlevde iaf! 
Sen var det Samhäll, segaste ämnet vi har, men det funkade iaf. Sen tog jag, Tiddan och Danneman en runda på stan. När vi var klara där så kom Sara och Elin (fast Elin åkte hem igen), sen körde vi till Maxi och handlade lite mat och grejer. Sen vidare till Asian box, där Tiddan och Joel köpte sin mat,, och sen hem till mig där vi alla åt. Oskar kom också hit sen, och vi drack kaffe, te och varm choklad, och spelade sällskapsspel. Eheh,, lite kul! 
När alla hade stuckit sen så smsade Cakki och undrade om jag ville träffas, så jag drog till henne en stund. Efter det så blev det hem direkt, städa och sen sova! 

I lördags hade Alex födelsedagsfest på Breida :) Själv så hade jag det oerhört trevligt, och jag hoppas att alla andra också hade det, såklart! Någon/några fick för sig att förstöra en del dock, men som tur var så kom Putte och hjälpte oss i alla fall! Sen fixade Elin så att jag fick skjuts hem av Emil (väldans snällt!), och det blev bara att äta och sen sova direkt. Jag känner mig dock lite dum, som bara drog sådär plötsligt, utan att hjälpa till att städa resten och så,, men men :c
Tack till alla som varit med i helgen,, och jag hoppas att Alex blev någorlunda nöjd med lördagen iaf! Puss på er <3

Men nu ska jag nog göra lite skolarbete,, sen duscha! Och kanske baka lite, om jag orkar :3
Have it!

I've got no excuse

Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

Det beror helt på situationen. Om jag är på bra humör så brukar jag liksom inte gråta till musik, vad det än är,, men om jag är allmänt down så brukar jag lyssna på en spellista på Spotify, med lugn och mysig musik. Och det kan nog få mig att fälla någon tår ibland! Om jag är tillräckligt ledsen så kan jag väl gråta till vilken låt som helst, i princip. Och om det handlar om saknad, så brukar jag väl reagera på musik som jag associerar till det jag saknar.

Måndag. Just nu sitter jag i soffan och gnagar på popcorn, vilket jag har gjort ett bra tag nu (det spänner inte lika mycket i tänderna då nämligen). Jag vill inget hellre än att slita ut mina tänder ur käften just nu egentligen,, men jag ska nog låta bli. Jag får fortsätta att gnaga popcorn, antar jag. Sova kommer jag i alla fall inte lyckas med, känner jag. Det blev tre timmar sömn inatt, och sen någon timme nu ikväll. Får se hur det blir denna natten..
Just nu vill jag nog bara försvinna. Jag är för svag för verkligheten, och för mina tankar. Och mina känslor. Jag är på gränsen till att falla ihop helt,, jag är så nära botten, känns det som. Och minsta lilla fel eller problem kan få mig att bryta ihop totalt. Jag är ganska trött på det nu, faktiskt. Jag vill inte behöva bry mig om mig själv, jag vill bara kunna finnas här för mina vänner. Men när jag mår såhär så går det fan inte,, och det gör mig så oerhört förbannad. 

Idag:
Första skoldagen på sista terminen. APU-sök och allmänt slapp dag. Gick till kuratorn för att prata om min ångest och allt vad det innebär, angående APUn och lite annat. Hon berättade att jag förhoppningsvis kommer få en tid hos psykolog inom två veckor. Otroligt lättande känsla,, får hoppas att det blir bra.
Efter skolan drog jag och Tiddan till stan. Skulle fixa akuttid hos tandläkaren, och fick en tid om tre veckor. Yay.. 
Sen blev det lite impulsköp, och kollade rundor på smink och glasögon. Jag vill bara ha en massa just nu :c
Jag fick även se, och känna, den första snön på hela denna vintern. Lite mysigt! 
När jag kom hem hade jag fått paket från min syster, med alla piercings och töjningar som jag har beställt. Helt underbart! Så nu är det äntligen dags att töja högerörat lite till, så det blir lika stort som vänster. Har saknat den smärtan, på nå vis.. 
Tog sen upp datorn, och upptäckte att den är sönder. Batteriet vill inte sitta fast, så jag måste ha i laddaren hela tiden för att datorn ska hålla sig vid liv. Blir nog att lämna in datorn imorgon!

Nu orkar jag inte sitta här mer. Ska äta lite till, för att dämpa spänningen och värken,, sen sova. 
Have it!






Jag önskar att du visste hur jag mådde,
jag önskar att du hade kunnat förstå,
eller att du åtminstone hade försökt.
Jag behöver dig som mest just nu,
i stunder som denna.

För att slippa känna

Söndag

Jag sitter bara hemma idag, precis som jag gjorde även igår. Mina visdomständer trycker på alla andra tänder, och jag känner hur de mittersta tänderna i underkäken vrider på sig ännu mer. Jag får snart panik,, det värker och spänner konstant.. Just nu vill jag bara gråta. Och dra ut mina tänder. Frustrerande!
Min förkylning är dessutom tillbaka,, min tunga har blivit så svullen att jag inte ens kan ha tungstaven i, och halsen gör ont hela tiden. Och inatt hade jag min första riktiga mardröm också.. Det var precis som en skräckfilm, ganska lame egentligen.. Men det som skrämde mig var hur verkligt det kändes, och rädslan över att förlora någon. Det var hemskt, och när jag vaknade så kände jag mig bara allmänt utmattad. Så någon energi har jag inte heller ><
Och skolan börjar imorgon,, jag har inte gjort allt jag skulle, och tanken på APU ger mig bara ångest. Men det löser sig nog! Och nu har jag nog klagat tillräckligt, för ikväll <:

Hursomhelst..
I fredags blev det att fira Kevin, med fina vänner. Jag och Elin överraskade med en tårta, som vi hade gjort tidigare under dagen. Jag tycker att vi lyckades ganska bra, faktiskt! Tårtan blev god iaf, och jag tror Kevin blev glad också :3  Lite senare så bar det av mot Harrys, där vi sen spenderade resten av kvällen. Jag hade oerhört trevligt, måste jag ju säg! Och på grund av ett litet missförstånd (tror jag), så hamnade vi iaf på dansgolvet till slut! Men det var faktiskt ganska kul,, fast det var ju lite fel val av skor för att stå där nere och "hoppa" ^^ Men ääh! Tappade i princip rösten på vägen hem också, typ akut förkylning eller nå,, och nu mår jag väl bara som jag förtjänar. Men det var det värt! Så tack till alla underbara människor som var med <3 Och jag hoppas att vi lyckades göra Kevins kväll bra också, det var ju trots allt honom vi skulle fira!

Men nu ska jag göra mig i ordning lite, sen ner till pizzerian och köpa sallad. Ska bli väldans gott! 
Och nyårsbilderna kommer förresten upp imorgon eller så, när jag har alla :)
Have it!




Jag är för svag för dig, helt enkelt.

Grattis Kevin!

Jag älskar dig <3



Studentfest - Colour explosion




Jag måste..



Tvåtusentolv

Söndag, egentligen måndag.

Klockan är typ jättemycket, och jag önskar att jag redan sov. Men men,, får göra nå åt det, snart!
Igår var det nyår. Jag måste ju bara säg att det var oerhört trevligt,, verkligen! Att få vara bland mina fina vänner, bara det var ju helt underbart! Jag var väl knappast så pepp på det först, men när vi väl kom dit så blev det bättre. Det blev en massa pussar, en förlovning (grattis till Tiddan och Joel,, så fint!), hicka och sång. Och sen blev det lite klättrandes på höbalar och springandes i skogen med Oskar, mitt i natten. Eheh! Sen sov Kevin här inatt också, vilket var väldans kul,, det var liksom evigheter sen sist!
Förkylningen är tillbaka och uvin har blivit värre igen,, men det var det nog värt iaf! Tack till alla som gjorde nyårsaftonen så bra,, ni är underbara <3


Jag kanske lägger upp fler bilder sen (tog dock inte så många, tyvärr), men här är ett par iaf!




Jag trodde aldrig att det skulle bli såhär jobbigt.
Jag vill inget hellre än att sluta nu,
men jag är alldeles för svag.
Så ynkligt.
Usch.

RSS 2.0